Sztárok

A Baywatch sztárja lett a legpofátlanabb celebférj

Az egyik legfurcsább és egyben legpiszkosabb sztárválás Kirstie Alley-hez és a Baywatch sorozat Craigjeként elhíresült Parker Stevensonhoz kapcsolódik.

Mindenidők legpiszkosabb celeb válás

A Baywatch sztárja lett a legpofátlanabb celeb férj

Exkluzív Jennifer Lopez interjú! „Nem görcsöltem rá az anyaságra”

Kirstie és Parker 1983. december 22-én házasodott össze. A házaspár mindennél jobban szeretett volna egy kisbabát, és nagyon boldogok voltak, amikor a színésznő teherbe esett. Azonban a színésznő elvetélt, és férjével úgy döntöttek, egy időre leállnak a babaprojekttel.
Amikor Kirstie és Parker ismét szülői örömök elé néztek, a színésznőnek sikerült ugyan kihordania a babát, a csecsemő azonban halva született. Ezután a házaspár nem próbálkozott tovább saját gyermekkel. Örökbe fogadtak két árvát, William True-t és Lillie Price-ot.

Mindenidők legpiszkosabb celeb válás

Házasságuk kezdetén Parker volt a sikeresebb színész, de ez nagyon hamar megváltozott, miután a nő szerepet kapott a Nicsak, ki beszél? első részében. A férfi a Baywatch után szinte egyetlen normális munkát sem kapott, míg asszonykája sorra kasszasikerekben játszott, és Golden Globe-díjat nyert. Házasságuk 1997-ig tartott, amikor is közösen úgy döntöttek, hogy nem folytatják tovább közös életüket, a gyerekek pedig az édesanyjuknál maradtak. Ekkorra azonban a család már csak Alley fizetéséből élt, és a váláskor a Baywatch kancsal sztárjának volt képe járandóságot kérni feleségétől. Kirstie nagyvonalúan odaadta közös otthonukat a férfinak, és havonta több millió forintnak megfelelő összeget fizetett neki. A színésznőnek azóta vannak súlyproblémái, hogy elvált férjétől. „Soha nem voltam igazán vékony nő, de amikor 1997-ben különmentünk, nem találtam a helyemet. Igazi ámokfutás kezdődött ekkor. Hol annyit ettem, hogy majd’ elgurultam, aztán koplaltam, majd megint csak ettem” – nyilatkozta egy interjúban Alley, akinek tavaly év végén ismét sikerült lefogynia. Állítólag azért, mert szeretné visszaszerezni egykori férjét. „Nem támogatjuk, hogy visszamenjen Parkerhez! Az a férfi Kirstie-n élősködik, mert az ő karrierje csúnyán megbukott” – fakadt ki a színésznő egyik barátnője. A békülésnek egyébként az egykori házaspár örökbefogadott gyermekei sem örülnének.

Kirstie gyermekei társaságában
Kirstie gyermekei társaságában

 

A Cheers című sorozat, Kirstie Alley-vel, minden hétköznap 22:00-tól a STORY4-en!
Baywatch minden szombaton és vasárnap 12:00-tól a STORY4-en!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top