Sztárok

Alekosz titka! Úriember maradt, de Gombi beszólt neki

Magasan (71%) nyerte a szombat esti párbajt VV Alekosz. Habár a biztonsági őr nagyon élvezte a rajongó hölgyek jelenlétét, szinte fürdött a népszerűségben, a villába visszatérve szerény maradt.

Alekosz titka! Úriember volt a nők „álma”

Alekosz titka! Úriember volt a nők „álma”

Kész átverés?

Nem szállt Alekosz fejébe az újabb párbajgyőzelem. Szerényen, ámbár magabiztosan sétált vissza a villába, ahol szinte megfagyott a levegő, és csak Éva borult Alek nyakába. Az éjszakai élő közvetítés folyamán a villalakók többször próbálták kivenni a férfiból, hogy milyen arányban verte meg Gombit, ám ő úriember akart maradni és nem mondott százalékot. Miközben Alek azután is tisztelte ellenfelét, hogy az kiesett a játékból, Gombi az éjszakai BeleValó műsorban azt mondta, szerinte a „poháremelgetős” lakó csak felvett egy szerepet, ami bejön a nézőknek.
Alekosszal egyébként egyedül Éva ünnepelte meg a győzelmét. A törtető lány vacsorát készített lelki társának, aki cserébe a párbajról  mesélt neki: „Na, ha majd megyek harmadjára is, csak a műsorvezetőkre fogok figyelni, nem fogok a közönséggel foglalkozni, arra ott a szünet! Egyébként te, Éva! Olivér sokat fogyott!” – vélekedett Alekosz. Eközben a többi villalakó a hálóban „gyászolta” Gombár úr elvesztését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top