Sztárok

Oscar, 2011: Szakítások, friss szerelmesek, összeöltözött celebek – fotók

Amíg a Kodak színházban mindenki a 2011-es Oscar-nyertesekre figyelt, addig pár órával később a Vanity Fair magazin Oscar-buliján már a pletykáké volt a főszerep. És a hírességek most is adtak okot arra, hogy róluk beszéljenek.

Talán testvérek? Nem! Anya és lánya!
Madonna lányával kéz a kézben érkezett a partira. Az énekesnő szépségéért felelős gárdájának köszönhetően pedig tényleg úgy néztek ki, mintha egymás testvérei lennének! Habár Madonna együtt érkezett kamaszlányával, Lourdes már önállóan, egyedül állt a fotósok elé. A mamája ezzel is azt szeretné elérni, hogy lányát külön egyénként, és ne „Madonna lányaként” tartsák számon. A hírek szerint ugyanis a popdíva azt szeretné, ha lánya követné őt a showbiznisz-ben. 

Madonna sztárt farag a lányából
Madonna sztárt farag a lányából

Nem viccelnek! Tényleg járnak?
A kérdés: Igaz szerelem?
Mellette: Igen! Justin olyan figyelmesen viselkedett Selena Gomezzel a kamerák előtt, és súgott becéző szavakat a gyönyörű, fiatal lány fülébe, mint egy szerelmes kamasz. Ráadásul Justin díszzsebkendője épp olyan anyagból készült, mint Selena ruhája.
Ellene: Azt a képet is látni kellene, hogyan lökte el magától Justin egyetlen mozdulattal Selenát, amikor a fotósok csak a tini messiást akarták fotózni. 

Na most akkor szerelem, vagy pr fogás?
Na most akkor szerelem, vagy PR-fogás?

Szakítottak?
Hoppá! Az első sokk akkor érte a rajongókat, amikor Justin Timberlake nem a barátnőjét, Jessica Bielt vitte az Oscar-díjátadóra, hanem a mamáját, aki büszkén vonult végig fia oldalán a vörös szőnyegen. A pletykák szerint nem véletlen, hogy az énekes az anyukáját választotta kísérőnek, mivel szakítottak Jessicával, miután az internetre felkerült a hír: Timberlake titokban Scarlett Johanssonnal randizott. Rácáfolhattak volna a szakítás hírére, ha a Vanity Fair partijára már együtt mennek, azonban Justin el sem ment a rendezvényre, ahová Jessica egyedül érkezett, és próbált mosolygós arcot vágni.

 
Timberlake a mamájával pózolt
Timberlake a mamájával pózolt
 
Jessicát mindenki arról kérdezte: most akkor szíktottak Justinnal?
Jessica szólóban érkezett a partira


Barátok a bajban!

Jude Law-t alig pár hete dobta ki újra menyasszonya, Sienna Miller. Bármilyen meglepő, az általában gyorsan vigasztalódó sármőr nem egy újabb hölggyel érkezett a partira, hanem kollégájával és egyik legjobb barátjával, Robert Downey Jr.-ral, és annak feleségével, Susannel.

Jude Law újra szingli. Barátja Robert Downey Jr. vigasztalta
Jude Law újra szingli. Barátja, Robert Downey Jr. vigasztalta


Boldog Szülők!

Penélope Cruz és férje, Javier Bardem csak a díjátadón vettek részt, a partira már nem mentek el, de jó okuk volt rá, hisz otthon várta őket alig egy hónapos gyermekük. Sokan támadták a színésznőt, hogy a szülés után miért vett fel ilyen szűk ruhát, szerintünk azonban Penélopénak nincs mit takargatnia, pont úgy néz, ki ahogy egy nőnek ki kell néznie. És igenis csinos volt a ruhában.

Ragyogtak a boldogságtól
Ragyogtak a boldogságtól

 

A(z) “Melyik sorozat sztárjairól olvasnál?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Glee

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top