Sztárok

Szandika magát golyózza ki a villából?

Szandika népszerűsége folyamatosan csökken amiatt, ahogyan Alekosszal és Évával viselkedik.

Szandika magát golyózza ki a villából?Szandika nagyon sokat változott hátrányára az utóbbi időben a Való Világ 4-ben. A plasztikcica ugyanis Alekosz ellen fordult, boldogtalan, és már nem élvezi azok társaságát, akik egykor szerették s támogatták őt. Szandi pálfordulása nagyon látványos, de vajon mi lehet az oka? Egyesek szerint annyira szerelmes volt Olivérbe, hogy csupán a vagány iránti érzések kötötték őt a baráti négyeshez, és Oli távozásával már nem érezte úgy, hogy köztük kellene maradnia. Talán Olivér elvesztése is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire szenved, és nem találja a helyét az emberek mögött.

Alekosz édesanyja  mindenesetre nem bocsát meg.

– Nagyon haragszom rá, ahogy a fiammal viselkedik. A fiam nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy barát hátba támadja – mondta el Vája asszony.

Mindenesetre számos internetes fórum szerint Szandika ezzel a viselkedéssel maga alatt vágja a fát, és csak rajongókat veszít el. Saját magát golyózza ki a villából.

Szandika magát golyózza ki a villából?

 Évát is megfenyegette

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top