nlc.hu
Sztárok
Miről mondott le a színésznő a sorozat kedvéért?

Miről mondott le a színésznő a sorozat kedvéért?

Dana Delany lett a főszereplője egy új kriminek, A hidegsebésznek. A sorozatban egy kemény, okoskodó orvosszakértőt alakít. De vajon miről kellett lemondania a sorozat kedvéért?

Miről mondott le a színésznő a sorozat kedvéért?Miről mondott le a színésznő a sorozat kedvéért?A Született feleségekben alig dolgoztam. Nem voltam főszereplő, heti 2 napot forgattam, a többiben pedig szabad voltam.  Most egy kicsit fáradt vagyok, mert rengeteg munka van mögöttem. Már nem vagyok fiatal és imádok utazgatni. De A hidegsebész forgatásai miatt elnapoltam a szokásos mexikói nyaralásomat. Ide minden évbe egyedül megyek, senki sem tarthat velem, csak én a könyvejeim és az iPadom. Most, hogy az első évaddal elkészültünk, már lefoglaltam a repülőjegyemet. De azért nagyon fogok izgulni a nyaralás alatt, hogy hogyan fogadják majd a nézők ezt az új krimit. Remélem, lesz második évad is, mert azt tervezem, hogy magammal viszek egy orvosi szótárt a nyaralásra és bemagolok annyi szakkifejezést, amennyit csak tudok” – nyilatkozta a színésznő egy interjúban.

Íme a női Doktor House!

 

 
 
A hidegsebész március 9-től minden szerdán este 21:10-tól a STORY4-en!
 
A(z) “Melyik sorozat sztárjairól olvasnál?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Glee

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top