Sztárok

Kinek kell távoznia a Jóban Rosszban-ból?

Izgalmas, megrázó fordulat várható a Jóban Rosszban pénteki epizódjában. Földrengés lesz Csillagkúton. Felmerül a kérdés: melyik karakter esik áldozatul a természeti csapásnak?

Ezúttal kinek kell távoznia a Jóban Rosszban-ból?

Nem tér vissza a Jóban Rosszban sztárja! Ismét gyermeket vár a színésznő

Ha ugyanis visszanézzük az eseményeket, minden nagyobb, beharangozott Jóban Rosszban „durranásnál” elveszítettünk egy szereplőt. Amikor például terroristák lövöldöztek a kórházban, meghalt Rozi, a recepciós, és Anett, akit Gregor Berni alakított. A pszichopata Ibolya ámokfutása is számos főszereplő halálát okozta. Búcsút kellett vennünk Rékától és a polgármester asszonytól is.
Vajon ezúttal sem kegyelmeznek néhány karakternek a forgatókönyvírók? Ki van veszélyben? Esetleg a Füredit játszó Gesztesi Károly, aki a hírek szerint egy időre kiszáll a sorozatból? „Hihetetlen izgalmak, életveszély és dráma várható a péntek esti epizódban, amikor földrengés rázza meg Csillagkút városát. A Jóban Rosszban az a sorozat, ahol mindig történik valami. Persze nem árulhatjuk el, hogy ki milyen sérüléseket szenved, de több szempontból meghatározó lesz ez az esemény. A történet érdekessége ráadásul, hogy ezeket a földrengéses jeleneteket pontosan egy héttel a valós magyarországi rengés előtt rögzítettük” – árulta el Nagy Tamás, a sorozat producere.

Ezúttal kinek kell távoznia a Jóban Rosszban-ból?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top