Sztárok

Megszületett az első dal a diszkótragédia emlékére

Puskás Péter és öccse, Dani – alias John The Valiant –, közös dalt készítettek, a téma pedig igencsak kényes és sokakat érint: a diszkókatasztrófa.
Lola is a West Balkánba akart menni a végzetes este: „Őrangyal vezérelt”
A dalhoz tartozó videót, Peti rendezte
A dalhoz tartozó videót, Peti rendezte

Március 7-én a VIVA csatornán debütál a Puskás testvérek első közös dala, a Holdfény. Az új szerzemény zenéjét Dani, a szövegét pedig Peti írta. A dalnak szomorú aktualitása van, ugyanis Peti és Dani a West Balkánban történt tragédiáról emlékeznek meg. A január 15-én kitört végzetes tömegpánik Petit és Danit egyaránt személyesen érintette: Peti barátnője ott volt a szórakozóhelyen, és testvére is oda tartott. Úgy döntöttek, hogy közös dalban szólítják meg a fiatalokat.
„Az ismerősömtől tudtam meg, hogy mi történt, és azonnal hívtam a barátnőmet. Szerencsére már elindult hazafelé, de mindössze tíz perccel korábban hagyta el a helyet. Én szerencsés vagyok, hogy a szeretteimnek nem történt semmi baja, azonban azon az éjszakán több család élete tönkrement. A tragédia után Danival fontosnak tartottuk, hogy megemlékezzünk az eseményről” – mesélt Puskás Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top