Sztárok

Amit eddig nem tudtál! Duci kislány volt az X-Faktor sztárja

Wolf Katival, az X-Faktor tehetséges énekesnőjével nosztalgiáztunk kicsit. Kati '91-ben a 8 óra munka című slágerre táncolt minden házibuliban... a sors pedig úgy hozta, hogy a dalt éneklő Nagy Feró 20 évvel később a mentora lett.

Mit eddig nem tudtál! Duci kislány volt az X-Faktor sztárja„1991-ben a szerelem és az éneklés foglalkoztatott leginkább, így őszintén mondom, nem igazán emlékszem, hogy milyen hírekkel volt tele a sajtó. Tizenhét évesen hatalmas karika-fülbevalókkal – és ki hinné ma már –, telt idomokkal és bebongyorított oroszlánsörénnyel rágtam a ceruzát az iskolapadban azon gondolkodván, hogy hova adjam be a felvételimet…” A folytatáshoz kattintson ide!

 

Elevenítsd fel az 1990-es és a 2000-es évek hangulatát a Best of kiadvány közel 1000 oldalnyi visszaemlékezésével és 300 slágerével! Best of emlékalbum-sorozat, az elmúlt 20 év legendás eseményeinek és feledhetetlen slágereinek gyűjteménye, 20 kötet 20 CD-melléklettel!
Best of 1991-es emlékalbum az év legemlékezetesebb pillanataival és a 15 legnagyobb slágerrel, péntektől már kapható.
További információ: www.bestofyear.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top