Sztárok

Kiderült, VV Anikó is a testéből él

Szépségversenyeken indult és egy bárban dolgozott Anikó, mielőtt a Való Világ játékosa lett. Egykori ügynöke szerint mindenáron modell akart lenni.

Kiderült, VV Anikó is a testéből éltAnikó, aki bárban is dolgozott, nem sokkal a Való Világ 4 indulása előtt jelentkezett a Miss Hungary szépségversenyre, ahol helyezést ugyan nem ért el, de sokak szerint tehetségesen mozgott és nagyon csinos lány. Répás Lajos modellügynökség vezető szerint Anikó áhította a modellkarriert, és ha majd kijön a villából, biztosan elhalmozzák felkérésekkel.

„Aranyos, vidám, segítőkész lányt ismertem meg benne, tetőtől talpig minden porcikája természetes – mesélte Répás Lajos. – A versenyen a döntőig jutott, s bár nem szerzett helyezést, ez is óriási eredmény. Mivel a modellek és szépségkirálynők merőben különbözőek, sok év tapasztalatával nyugodtan kimerem jelenteni: Anikóra modellként szép karrier vár. Egy címlapfotózás pedig biztosan valamelyik kiadványomban.”

Ám úgy tűnik, hogy a szépség is kevés, hiszen Anikó az elmúlt hónapokban tucatnyi férfival kikezdett, szerelmes volt Bécibe, Király L. Norbiba, Olivérbe és L.L. Juniorba is, de mindegyikük elmenekült tőle. Béci és L.L. Junior még ki is tárgyalta a háta mögött, mondván, igazán ciki, ahogy rámászik elsősorban a foglalt pasikra. 

Kiderült, VV Anikó is a testéből élt

Szandika nyeri a párbajt?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top