Sztárok

VV Gombi: “Attól féltem, leköpnek a villában”

VV Gombi igencsak megosztja az embereket. A legtöbben könnyesre nevették magukat, amikor hazatelefonálhatott szerelmének, Picurnak, vagy amikor Valentin-nap alkalmából a plexin keresztül érintkezhetett a lánnyal. Ám akadnak olyanok is, akik szerint tényleg ő a szívkirály.
VV Gombi: „Attól féltem, leköpnek a villában”

Saját anyját is átverte VV Gigi?

Hogyan fogadott a külvilág?
Isteni volt találkozni Picurral, bátyámmal, anyukámmal. Hihetetlen ez a szeretet, ami az emberektől árad felém.

Nem erre számítottál?
Sokkal rosszabbra készültem.

Tényleg azt gondoltad, hogy kiejtheted Alekoszt, vagy csak haza akartál már menni?
Úgy mentem bele, hogy nincs veszíteni valóm, de ha nyerek, akkor leszek igazán boldog. Ha most nem tudtam nyerni Alekosz ellen, akkor a végén sem lett volna esélyem. Három hónapig bent voltam, ha ebből nem tudok profitálni, akkor semmiből sem. Egyébként pedig biztos megőrültem volna bent. Hatalmas volt már a feszültség. Nem túl jó érzés attól félni minden nap, hogy mikor fognak leköpni.

VV Gombi: „Attól féltem, leköpnek a villában”

Azt mondod, profitálni akarsz a bent töltött három hónapból. Celeb leszel?
Én nem vagyok sztár. George Michael, Michael Jackson sztárok. Én csak ismert lettem, de le akarok valamit tenni az asztalra. Nem várom el, hogy a két szép szememért az ölembe hulljanak a dolgok. Nekem is két kezem és két lábam van, mint bárkinek, nem vagyok polip. (Nevet.) Szeretném befejezni a fodrásziskolát, de szívesen modellkednék vagy énekelnék is. Persze most biztosan vissza fogok menni a szolinkba, ahol eddig dolgoztam. Mindenképp abba akartam hagyni a táncot, és most olyan kapuk nyílhatnak meg, amiken ha erősen kopogtatok, beengednek. Most a gyermetegnek látszó álmaim is megvalósulhatnak.

VV Gombi: „Attól féltem, leköpnek a villában”Mi a helyzet Picurral? Boldogan éltek, amíg meg nem haltok?
A villában felerősödtek az érzéseim iránta. Ő nem csak egy szép lány, nagyon értékes, és harmóniában van a lelke a testével.

Olvashattuk, hogy idekint ő másokkal is harmóniába került, vagyis egy másik férfival csókolózott. Te elhiszed neki, hogy ez nem igaz?
Nem értem, miért jó ez az embereknek. Semmi alapja nincs. Azt olvastam, hogy órákon keresztül csókolóztak. Ha így történt, miért nem azt fotózták le? Nekem erős volt a hitem, bízom benne. Amíg személyesen nem tapasztalom az ellenkezőjét, addig maximálisan élvezi a bizalmamat. Bár az örök hűségben én sem hiszek, csak remélni tudom, hogy létezik.

Sokan azt suttogták a beszavazó show után, hogy a kedvesed statiszta, te pedig meleg vagy.
Ez egyszerűen vicc. Nyilván most is felbérlem, és kéz a kézben sétálgatunk a városban, hogy lássák őt az emberek. Ő az én párom, az én szerelmem. Az pedig, hogy jobban figyelek a külsőmre, mint az átlagférfi, és mert táncos voltam, nem árul el semmit a szexuális beállítottságomról. De filmet forgatni nem fogok, hogy ezt bebizonyítsam.

Mi a helyzet a nagy ígéreteiddel, amiket a villában tettél? Esküvő, gyerekek, kacsalábon forgó palota?
Az esküvő és a gyerek abszolút benne van a levegőben. Mindig tartom a szavamat, nem szoktam a levegőbe beszélni.

VV Gombi: „Attól féltem, leköpnek a villában”Nem tartod kínosnak, hogy sokan kigúnyolták az érzelmi megnyilvánulásaidat?
Tudom, hogy érzékeny vagyok, de ezzel semmi gáz nincs. Amíg szórakoztató vagyok az embereknek, addig rendben van. Sok paródia, amit láttam a telefonálós jelenetünkről, még tetszett is.

Jerzyről és Gigiről is jó néhány dolog kering az interneten. A kinti események ismeretében nem tartod furcsának a villabéli kapcsolatukat?
Sejtettem, hogy valami nem stimmel, de persze csak kint szembesültem a dolgokkal. Egyelőre nem néztem meg a videóikat, de nem is vagyok benne biztos, hogy látni szeretném. Nem lenne szabad visszafojtaniuk az érzelmeiket. Nem gondolom, hogy egymásnak kellene esniük a mosógép tetején, de a takaró alatt bármi megtörténhetne. Szerintem lehet, hogy valódi a kapcsolat, bár nem tudom, milyen szintű a vonzalmuk egymás iránt.

Ki nyerheti meg ezt a versenyt?
Szerintem Alekosz vagy Anikó. Béci most nem olyan erős.

Azt mondtad bent, hogy szeretnél jótékonykodni. Miért?
Mielőtt meghalt az édesapám, nagyon sok beteg kisgyereket láttam a kórházban. Akkor határoztam el, hogy mindenképpen szeretném támogatni őket a jövőben. Ha csak egyiküket menthetem meg, az már jó dolog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top