Sztárok

Kitálal a kolléga: 5 titok Fábryról

Marcona, pikírt, nagyszájú – jelzők, melyekkel Fábry Sándort illetik. Való igaz, a képernyőn mindegyiknek meg is felel, de vajon milyen lehet a színfalak mögött a magánéletét oly nagyon védő televíziós, aki több mint tíz éve az RTL Klub állócsillaga? Névtelenül nyilatkozó kollégája meglepő dolgokat árult el.
Kitálal a kolléga: 5 titok Fábryról

Hadjárat Fábry gyereke után… De tényleg apa lett?

1. Előre köszön neki az RTL Klub vezetősége

„Az RTL Klubnál jelenleg két olyan személyiség van, akinek előre köszönnek a főnökeik, az Fábry Sándor és Sebestyén Balázs. Fábry az elmúlt években komoly tiszteletet vívott ki a csatornánál, ha valamilyen másik műsorba meg akarják hívni szerepelni, akkor nem ráparancsolnak, hogy na akkor holnaptól menned kell, hanem megbeszélik vele. Becsülik és tisztelik azért, amit eddig elért, nagy formátumú, tekintélyt parancsoló embernek tartják.”

2. Saját kezével szedi össze a szemetet

Rendszeresen jótékonykodik, még orvosait is nagy összegekkel támogatja. Volt, akinek aranyórát, másoknak egzotikus utazást vett, ha segítettek rajta. Leányfalun díszpolgárrá avatták, hiszen saját költségén több ízben is néhány kilométer hosszan kitakaríttatta a Duna-partot.
„Kutyasétáltatás közben naponta saját kezével szedi a szemetet, mert idegesíti. Nagyon rendszerető, már-már tisztaságmániás ember.”

3. Szerelmes és családot szeretne

Kitálal a kolléga: 5 titok FábryrólFábry Sándor oroszlánként védi a magánéletét. A showman kedveséről éppen ezért vajmi keveset tudni, pedig hosszú évek óta ugyanazzal a nővel él. Sőt, dacára annak, hogy jócskán túl van már az ötvenen, gyermeket szeretne.

„Megveti azokat az embereket, akik minden érdem, valós teljesítmény nélkül mutogatják magukat. Ismert emberek társaságát kifejezetten kerüli. Bár rengeteg meghívást kap estélyekre, gálákra, mindenféle összejövetelre, kerüli ezeket az alkalmakat. Inkább küldi a pénzt, mint hogy szmokingban ott feszítsen híres emberek társaságában. Akiket viszont magához enged, azokat nagyon szereti, és lojális hozzájuk. Talán csak kevesen tudják, de rendezett a magánélete, amit oroszlánként óv mindenki elől. Egy asszony a társa évek óta, akivel hétköznapi módon, botrányok nélkül élnek. Fábry nagyon családcentrikus ember, mindent megtesz azokért, akiket szeret” – mondta a kolléga, aki szerint a showman szeretne apa lenni.

(Miután beszélgettünk Fábry kollégájával, rá pár napra derült ki, hogy Fábry Sándor 57 évesen apa lett – adta hírül a Bors.)

4. Műsor előtt fodrász és csokitorta

Kitálal a kolléga: 5 titok FábryrólFábrynak minden műsor előtt vannak rigolyái. Megszokott dolgok, amikből nem hajlandó engedni. „Sanyi hiú ember, de egészséges keretek között. Rendszeresen sportol, szeret úszni, odafigyel a testére, hogy jó karban legyen. Imádja a trüffeltortát, rendszeresen azt majszol az adások előtt. Kéthetente vágatja a haját, szereti, ha ápolt, makulátlan a külseje. De nem nézegeti magát órákig a tükörben. Nem szégyellős típus, ha úgy tartja kedve, egy szál alsónadrágban kiáll az öltözője elé vagy ajtót nyit az asszisztens lányoknak. Szereti a természetességet, és szinte bármikor levetkőzik, ha úgy tartja kedve.” 

5. Számos otthona van

Fábry elsősorban olyan dolgokra költ, amelyek boldoggá teszik. Nem arra vágyik, hogy a külvilág gazdagnak lássa, hanem hogy ő jól érezze magát. „Imádja a romos kis vidéki ingatlanokat. Ezeket megvásárolja, mindig azzal a céllal, hogy majd felújítja, és utána jó haszonnal eladja őket. Ám soha nem így történik. Valóban felújítja ezeket, szép kis ékszerdobozok lesznek, de aztán annyira megtetszenek neki, hogy egyszerűen nincs szíve továbbadni ezeket. Ennek az lett az eredménye, hogy több ingatlana is van. A bázis Leányfalun van, de ha úgy tartja kedve, akkor kéthavonta fogja magát, és továbbáll valamelyik házba. Az antik tárgyakkal kapcsolatban pedig kifejezetten kényes ízlésű. A Showder díszletébe is rendszeresen belekötött, hiszen ő antik kanapéra és perzsaszőnyegre vágyott volna. Imádja a régiségeket, amelyek visszafogottan, de megmutatják az értéküket.” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top