Sztárok

Vége a barátságnak! Bécit viszi párbajozni Szandika

Megtörtént a Való Világ hetedik kihívása. A plasztikcica Szandika nagy meglepetésre Bécinek adta a zöld kendőt, vele megy párbajozni szombat este.
Való Világ reggeli

  Anyja kiborult Gigi miatt

Vége a barátságnak! Bécit viszi ki párbajozni SzandikaSaját elmondása szerint Szandika azért Bélát viszi ki párbajozni, mert Alekosz után őt tartja a legerősebb ellenfélnek. Habár korábban azt kérte, azért tegyék rá a zöld kendőt, hogy kivihesse Évát, változott a véleménye. „Éva, ellened nyernék, én pedig kint akarok maradni” – mondta Dika, és új barátját, Bélát nevezte meg párbajellenfelének, aki abban a percben, hogy még ráfókuszált a kamera, élő adásban felhívást intézett az országhoz, hogy szavazzanak rá, mert nem akar veszíteni.
Azt gondoljuk, habár egymás szemébe mosolyognak majd az elkövetkező három napban, azért a háta mögött igencsak cifra jelzőkkel fogják illetni Szandikát, hiszen hátba szúrta Bécit.
Egyébként kezd unalmassá válni, hogy Zsófi, Olivér, Gombi és most Szandika is azért akar párbajozni, hogy kint maradjon. Azt tanácsoljuk a szerkesztőknek, hogy valami szelleműzőt vagy démonirtót küldjenek be a villába, mert elképzelésünk sincs, miért akarnak ezek az önjelölt celebek önként szabadulni, és feladni az esélyt, hogy megnyerjek a 40 milliós fődíjat. Egyébként ezt érezhetően a műsorkészítők sem annyira szeretik.

 

A(z) “Szerinted miért adta fel a VV-t Gombi, Zsófi, Olivér és most Szandika?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Tudják, hogy nem nyerhetik meg és hírnévből akarnak profitálni

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top