Sztárok

16 évesen megfogadta, hogy nem lesz anya

Fájdalmas gyerekkoráról, szülei válásáról, és tizenhárom évvel fiatalabb pasikról is mesélt egy interjúban Dana Delany, A hidegsebész és a Született feleségek sztárja.

16 évesen megfogadta, hogy nem lesz anyaÚgy tartják önről, hogy imád dolgozni, a munka megszállottja.
Az édesanyám 82 éves és még mindig dolgozik, belsőépítész. Mindig is azt tanította nekünk, hogy dolgozzunk keményen és szívósan. Őt az anyaság és a feleség szerep nem tette egészen boldoggá, szüksége volt a munkájára. Emlékszem, 16 éves voltam, amikor azt mondtam neki: „Nekem soha nem lesz gyerekem, én inkább sokat fogok dolgozni.” Erre ő csak annyit felelt: „Oké, majd meggondolod magad”.

16 évesen megfogadta, hogy nem lesz anya

Megbánta a botoxkezelést Dana Delany

Pedig egyelőre a 16 éves korában tett ígéretéhez hű maradt.
Ez így van. Szeretem a szabadságot, persze én is vágyom a boldogságra, hogy együtt éljek valakivel, legyenek gyerekeim. De úgy érzem, ez belénk van kódolva.

Ezt, hogy érti?
A nővéremnek, Corey-nak sincsenek gyerekei. Nekem sincsenek. Mondjuk a bátyámnak, Seannak van kettő, és imádok nagynéni lenni.

16 évesen megfogadta, hogy nem lesz anyaMintha félne a társas boldogságtól.
Talán azért nem volt számomra soha annyira fontos a házasság, mert a 70-es években nőttem fel. És amikor anyám megpróbált független lenni, és a gyerekek mellett munkát is a vállalni, a családunk széthullott. Nem az ő hibájából. Akkor azt mondták: a nőnek otthon a helye. Láttam, ahogy anyám keresztülmegy egy szörnyű váláson, hogy minden csak a pénz körül forog, ki mennyit kap, melyik gyerek után, mennyi a tartásdíj… Azt tapasztaltam, hogy a házasság nem teszi boldoggá az embereket. Saját magadnak kell megteremtened a boldogságot. Egyébként a nővérem 30 év házasság után vált el, és látom, mennyire felemésztette.

Tartja a kapcsolatot az édesapjával?
Tizenhat voltam, amikor apám elköltözött egy másik államba, anyám pedig újra dolgozni kezdett. De akár milyen távolt éltek egymástól, folyton háborúztak. Persze találkoztam apámmal. Amikor a bátyám főiskolás lett, a nővérem és én az apámhoz költöztünk, ami elég szokatlan volt. De soha nem kerültünk közel egymáshoz, végül apám 1981-ben egy betegségben meghalt.

Szokott randevúzni?
(Nevet.) Ó igen, a randevúzás. Nos, ahogy említettem, a nővérem 30 év után vált el, és most újra próbál randizni. De fura érzés számára, hiszen a főiskola óta nem csinált ilyet. Teljesen megértem.

És mi a helyzet önnel?
Velem? Hát nem is olyan rég volt egy 13 évvel fiatalabb barátom. Mindig azt mondogattam neki: Jaj ne, én túl öreg vagyok hozzád. De nem sikerült elriasztanom. (Nevet.)

A hidegsebész minden szerdán este 21:10-től a STORY4-en!
A(z) “Számos izgalmas krimit láthatunk a STORY4 csatornán, de vajon melyik nyomozó történeteit szeretjük a legjobban?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Poirot

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top