Sztárok

Szavazz! Melyik a legízlésesebb meztelenceleb-fotó!

A meztelenkedés lehet közönséges, művészi, ízléses… Összeszedtünk néhány magyar és külföldi érzéki meztelen képet, arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik a legízlésesebb.
Szavazz! Melyik a legízlésesebb meztelen, celeb fotó!

Miért meztelenkednek a hírességek?

Kitakarva
Idén február elején jelent meg egy Joss Stone énekesnő meztelen plakátja. A fiatal előadó egy plüssmacival takarta el teljesen pucér testét, a háttérben pedig egy brit zászló díszeleg. Egyébként a PETA állatvédő szervezet kérésére készült a fotó, így tiltakoznak a királyi testőrség medveszőr kucsmái ellen… Nem ez az első alkalom, hogy Joss Stone az állatok jogait védi, korábban egy olyan botoxkészítmény ellen kampányolt, amit állatokon teszteltek.

Szavazz! Melyik a legízlésesebb meztelen, celeb fotó!

Erotikusan
A Fantasztikus négyes és a Kabalapasi filmje sztárja Jessica Alba, tavaly mutatta meg fedetlenül bájait a Machete című film egyik jelenetében. A fotóról két összeesküvés-elmélet is született. Az egyik, hogy Jessica ténylegesen fehérneműben zuhanyozott, és később grafikusok „tették” meztelenné a filmvászonra. (Fehérneműs kép is előkerült.) A másik elmélet, hogy a bugyis kép a hamis, vagyis a meztelen testre retusálták rá a bugyit és a melltartót. Akárhogyan is, mit gondoltok, esztétikus a kép?

Szavazz! Melyik a legízlésesebb meztelen, celeb fotó!

Visszafogottan
Az állandó átváltozóművész Rihanna erős smink és ruha nélkül pózolt a kameráknak. De nem jótékonyságból, vagy valamelyik férfimagazin kedvéért tette ezt, hanem egy reklám miatt. A fiatal énekesnő lett ugyanis a Nivea reklámarca.

Szavazz! Melyik a legízlésesebb meztelen, celeb fotó!

Mindent bedobva
Hargitai Bea és VV Laci – tudjátok ő az a szerencsétlen nyertes, akinek nyereményházába betörtek, az autóját ellopták vagy összetörte, a pénzt rosszul fektette be, így most pincérkedik külföldön – 2004-ben alkottak egy párt egy fotózáson. Bea volt egyébként az ország legfiatalabb vetkőző modellje, mindössze 17 éves volt, amikor szülői engedéllyel megmutatta bájait az országnak.

Szavazz! Melyik a legízlésesebb meztelen, celeb fotó!

Szerelmesen
2006-ban még beengedték a kamerákat az otthonukba. Sőt arról is őszintén meséltek, hogy folyton újabb és újabb praktikákat találnak ki, hogy ki ne aludjon köztük a szenvedély lángja. Nos úgy tűnik, ez bevált, mert azóta is boldog kapcsolatban élnek, de ma már Pély Barna és Galambos Dorina visszafogott életet él, és nem nyilatkoznak a sajtónak.

Szavazz! Melyik a legízlésesebb meztelen, celeb fotó!

 

A(z) “Melyik a legízlésesebb meztelen, celeb fotó!” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Rihanna

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top