Sztárok

Kapócs Zsóka exével jár Liptai Claudia

Kiderült, kicsoda Liptai Claudia új kedvese. A Mokka sztárja egy elvált politikust szeret. A férfi annak idején Kapócs Zsókával is jóban volt. A pszichológus szerint Claudia emberére akadt.

Kapócs Zsóka exével jár Liptai ClaudiaK. László egy gazdaságilag és politikailag is igen befolyásos üzletember, aki számos pályázat elbírálásáért, kis- és középvállalatok támogatásáért felelős. Továbbá köze van egy vállalkozások által igényelhető kedvezményes hitelkonstrukcióhoz is.
Claudiával a Mokkában ismerkedtek meg, és hónapok óta ostromolja a műsorvezetőnőt. László nemcsak a politikai, gazdasági életben ismert, hanem a celebpartikon is, hiszen egy időben látták Kapócs Zsóka társaságában is, de akkor mindketten tagadták, hogy a barátságon kívül bármi más közük lenne egymáshoz.
A pszichológus szerint mindenesetre Claudiához egy László típusú férfi illik.
Egy ilyen erős, karakteres, önálló, sikeres nőhöz csak egy határozott, sikeres, gazdag erős férfi illik. Claudiát meg kell zabolázni! S paraméterei alapján ez a férfi képes lehet erre – mondta dr. Csides Kata.

 

Kapócs Zsóka exével jár Liptai Claudia

Új műsort kap Claudia

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top