Sztárok

Szexis doktornőként tér vissza a Twilight vérszívója

A Twilight gonosz vérszívója, a vörös hajú Victoria ezúttal a jó oldalát mutatja meg, méghozzá a STORY4 csatornán. Rachelle Lefevre színésznő egy új sorozatban, a Dzsungeldokikban kapott főszerepet.

Szexis csábítóként tér vissza a Twilight vérszívójaSzexis doktornőként tér vissza a Twilight vérszívójaA sorozat a Doktor Addison és a Grace Klinika producerének, Shonda Rimes nevéhez kötődik. A Dzsungeldokik egy dél-amerikai „városkában” játszódik az őserdő közepén. A történt középpontjában pedig azok a fiatal, elhivatott orvosok állnak, akik személyes ügyüknek tekintik, hogy gyors és azonnali segítséget kapjanak azok is, akik távol élnek a „civilizációtól”. Az egyik fiatal orvost a Twilight-filmekből ismert  Rachelle Lefevre játssza.

Szexis doktornőként tér vissza a Twilight vérszívója

Buknak a nők a Dzsungeldokira

 

„Dr. Ryan Clarkot alakítom, akinek már a szülei is folyamatosan utaztak a világban és jótékonykodtak. Így a karakterem soha nem akart egy New York-i luxusmagánkórházban dolgozni. Már gyakornokként is a dzsungelben dolgozott, és teljesen elkötelezte magát emellett. Titokzatos személyiség, nem számít, hogy milyen régóta él az őserdő közelében, mindig is egyfajta kívülállóként tekint magára. És persze majd szerelmes is lesz, és bizony lesznek szexjelenetek is. Ezek a doktorok hősök, de emberek is egyben, akiknek szükségük van arra, hogy kieresszék a gőzt.”

A Dzsungeldokik – a Grace Klinika alkotóinak új sorozata – minden vasárnap este 21:00-tól Magyarországon először a STORY4 csatornán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top