Sztárok

Megtámadták Liptai Claudiát

Szomorú vallomást tett Liptai Claudia a Mokkában. A műsorvezető bevallotta: tizenévesen kis híján megerőszakolták.

Megtámadták Liptai Claudiát„Nagyon gondolkodom, hogy elmondjam-e, mert ezzel egy csontot dobok a bulvárnak, de én 13 éves voltam, amikor ugyanez megtörtént velem otthon a liftben – kezdte megrendítő vallomását Claudia. – Előugrott egy ugyanilyen liftes szatír, és próbált… – csuklott el a hangja a Mokkában a műsorvezetőnek. – Akkor, a lélekjelenlétemnek köszönhetően vagy nem, fejbe vágtam a szatírt egy ernyővel, azzal, ami nálam volt. Akkor persze elmenekült, de ez egy olyan trauma egy gyereknek… Én például nem tudtam beszélni róla, hazamentem, és csak zokogtam, zokogtam és zokogtam. Körülbelül egy órával később sikerült kinyögnöm, hogy mi történt.”

Nem Claudia az első híresség, aki szexuális zaklatásról mesélt. Pamela Andersont és Teri Hatchert például annak idején megerőszakolták. De zaklatták a Való Világ három sztárját is, Ginát, Zsuzsit és Szandikát is. 

Megtámadták Liptai Claudiát

Kapócs Zsóka exével jár?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top