Sztárok

Mit gondolnak a kigúnyolt sztárok Fábryról

Van, aki perel, van, aki fel sem veszi Fábry Sándor megjegyzéseit. Utánajártunk, a showman "áldozatai" hogyan viselik a nyers humort.

 

Fábry beszólt:

5 titok Fábryól

Szandika pereli Fábry Sándort, mert  állítja: őt bizony megalázta a tegnapi adásban. „Azt mondta a Való Világ főszerkesztője, Rubin Kristóf, hogy Szandikának mindent biztosítanak, többek között pszichológust is, ha kijön a villából. Mert ennek a lánynak nagyobb a szája, mint a bátorsága. Ezt tökéletesen el tudom fogadni, hiszen ha az említett két dolognak lenne arányossága, Szandika hegymászó lenne vagy űrhajós” – mondta Fábry Sándor, aki természetesen a plasztikcica szellemi képességeibe is belekötött, és nem fogta vissza magát. Állítása szerint Szandinak annyi esze van, hogy például a márciusi ifjakról azt hiszi: egy korabeli fiúzenekar volt. Ez azonban már Szandikánál is kiverte a biztosítékot, a plasztikcica úgy érzi, a showman az egész ország előtt sértette vérig. Sőt azon gondolkozik, hogy jogi úton vesz elégtételt.

„Több százezer forintot kaphatok ezért, úgyhogy jogi útra terelem az ügyet” – mondta el Szandika. A közelmúltban pert indított Fábry ellen Gregor Bernadett is, akit szado-mazót kedvelő szexéhes nőnek aposztrofált a showman, Magyar György ügyvédet pedig piócának nevezte.

Ellentétben velük, Rékasi Károly vagy Stohl András kifejezetten kedvelik Sándor humorát, és eszük ágában sem lenne felhúzniuk magukat rajta, inkább visszavágnak. 

Fábry beszólt:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top