Sztárok

Kulisszatitkok az új szupersorozatról

Habár a STORY4-en futó új sorozat, a Dzsungeldokik, a történet szerint Dél-Amerikában játszódik, az epizódokat Hawaiin forgatták.

Kulisszatitkok az új szupersorozatról„Ez a helyszín egyszerűen gyönyörű és teljesen életszerű. Igazából nem nagyon tudsz menni sehová, ha az erdő közepén vagy. A hegyek, a fák, az óceán egyszerűen gyönyörűek. Ha egyszer forgattál Hawaiin, az az érzésed: »Ó, istenem, minek mennék bárhová, ha itt minden megvan.« Ráadásul az emberek roppant szívélyesen fogadták a stábot. És cseppet sem tolakodóak: amikor egyszer hazafelé utaztunk a színészekkel, hullafáradtan vártuk a gépet a repülőtéren, és elaludtunk a földön a terminálban. Senki nem zaklatott minket, nem követtek, nem fotóztak. Észrevettek, tudták, kik vagyunk, de tiszteletben tartották a magánszféránkat” – mondta Rachelle Lefevere, a Dzsungeldokik egyik szereplője.

 

Kulisszatitkok az új szupersorozatról
A Dzsungeldokik – a Grace Klinika alkotóinak új sorozata – minden vasárnap este 21:00-tól Magyarországon először a STORY4 csatornán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top