Sztárok

Eltiltották egymástól a magyar sztár házaspárt?

Új műsor, új kihívás, de egy régi szabály Tatár Csilla számára: a férjével, Gönczi Gáborral nem igazán mutatkozhat együtt. De vajon miért?
Tatár Csillát eltiltották a férjétől

Miért nem viseli jegygyűrűjét Gönczi Gábor?

Tatár Csilla vasárnap esténként, hetente egy órában, a Nagy Duett háttérműsorával jelentkezik majd. Nemcsak konferálja a felvett anyagokat, hanem tevékenyen részt vesz az elkészítésükben is. „Boldog vagyok, hogy részese lehetek egy ilyen gigantikus show-műsornak! A FEM3-on jelentkező vasárnap esti összefoglalóban megmutatok majd mindent, ami az adott héten a sztárokkal történt” – mondta el Csilla, akiről kevesen tudják, de a TV2 sztárjaként nem, illetve csak ritkán vállalhat közös fotózást férjével, Gönczi Gáborral, aki az RTL Klub műsorvezetője. „A legritkább esetben láthatnak minket együtt, s ennek számos oka van. Természetesen elsősorban az, hogy én a TV2 riportere és műsorvezetője vagyok, Gábor pedig a konkurenciánál dolgozik. Így például nem jelenhetünk meg egyik csatorna rendezvényén sem együtt, sőt közös fotózásokat is csak ritkán vállalhatunk” – mondta el Csilla.

Ritka pillanatok egyike: együtt a pár
Ritka pillanatok egyike: együtt a pár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top