Sztárok

VV Éva egyszer már milliókat bukott

Édesapja szerint Éva biztosan nem bírja ki, ha elveszíti a párbajt Gigivel szemben. Már csak azért sem, mert néhány évvel ezelőtt egy tévéműsorban már milliókat bukott, amit képtelen volt feldolgozni.

VV Éva egyszer már milliókat bukott

VV Éva egyszer már milliókat bukott

Élő adásban cirkuszolt Béci és Éva

Igazi harcos alkat Éva. Azt mondja, nem fél semmitől és senkitől, és ami a szívén, az a száján, sokak szerint a vakmerőségét mutatja, hogy nem a gyengébbnek tartott Jerzyt hívta párbajra, hanem Gigit. Éva látszólag bírja a feszültséget, mindenkinek visszabeszél, tartja magát, de belül retteg, hogy veszít, hogy alul marad. Igazi küzdő szellem, aki mindig győzni akar. Édesapja büszke a lányára, hogy Gigit választotta ellenfelének, de ugyanakkor félti is Évát a csalódástól. „Hiszek abban, hogy a lányom fog visszamenni. De ha nem, biztosan nagyon ki fog borulni. Egy korábbi valóságshow-ban is csak a második helyig jutott, mindössze 340 szavazattal maradt le az első helyről. Akkor nehezen fogadta el a vereséget, és félek attól, hogy most ezt újra át kell élnie” – mondta el a lány édesapa.

Való igaz, Éva a mindennapokban is igazi törtető alkat, és mindennél jobban áhította a sikert és a népszerűséget. Modellképeket készíttetett magától, népszerűsítette magát még a műsor előtt, és gyakorlatilag mindent arra tett fel, hogy ezt a műsort megnyerje.

A(z) “Te kire szavazol az Éva–Gigi párbajon?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Éva

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top