Sztárok

Beszóltak egymásnak a Nagy Duett versenyzői

Még el sem kezdődött a műsor, de máris akadnak feszültségek a Nagy Duett versenyzői között. Ganxsta Zolee például nem rejtette véka alá, hogy mit gondol a tinisztár SP-ről.
Balhézott a Nagy duett két sztárja

Ganxsta: nekem a kislányom a legfontosabb!

Balhézott a Nagy duett két sztárja Ganxsta a TV2 Nagy Duett című műsora kapcsán beszélt arról, hogy szerinte ő maga sem remekel igazán az éneklésben, párjának, Orosz Barbinak is csak a beszédhangja jó, ám önmagukat adják s előadásukat inkább elviszik a „dili” felé.
Ganxstának azonban nemcsak magáról, hanem versenyzőtársairól is meg van a maga véleménye. A tegnapi Mokkában például kéretlenül nekiment a tinisztár SP-nek. Amikor Demcsák Zsuzsa arról kérdezte, hogy kit tart igazi ellenfelének, Döglégy Zolee kijelentette: „A két lánytól tartok.” Mivel minden párban egy fiú és egy lány van, Demcsák nem értette, kire céloz Ganxsta.
„Hát arra a csapatra, ahol SP van. Ott két lány van. De ez nem baj, nem kell mindenkinek kisfiúnak lennie” – mondta a magáét Ganxsta, akit végül Demcsák Zsuzsa intett le, mondván: érezte, hogy nem kellett volna rákérdeznie, ki a két lány…

Egyébként a Zoltán Erikával duettező Hajdú Péterről sem volt valami nagy véleménnyel Zolee, szerinte a műsorvezető nem tud énekelni, hiába vett egy karaokegépet magának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top