Sztárok

Nemi erőszakkal vádolták a Dr. Csont sztárját

Nemi erőszakkal vádolták David Boreanazt, a Dr. Csont főszereplőjét. A sztár végig tagadta a vádakat, ám bíróságra ennek ellenére nem akart menni, és a héten titokban kiegyezett a vádlójával.

Nemi erőszakkal vádolták a Dr Csont sztárját

Nemi erőszakkal vádolták a Dr Csont sztárját

 

Megmutatjuk a sztár kisfiát

A Dr. Csont sztárja, David Boreanaz a vádak szerint 2009. augusztus 21-én a sorozat egyik alkalmi szereplőjét, Kristina Hagant zaklatta.
A nő azt állította, Boreanaz és ő együtt utaztak egy autóban, amikor a színész közölte vele, hogy „ő a főnök” és „bármit megtehet vele”, majd leparkolt az autóval, és megpróbálta megcsókolni és szexuális aktusra kényszeríteni.
Kristina még a sorozatot forgalmazó céget is beperelte, mivel nem tettek lépéseket Boreanaz ellen, amikor jelentette nekik a zaklatást.
Habár a színész mindvégig tagadta a vádakat, tárgyalásra mégsem akart menni, ugyanis ő és a hölgy peren kívül a legnagyobb titokban a héten megegyeztek.

A Dr. Csont sztárja egyébként az utóbbi időben igen sokat mutatkozott a családjával, talán ezzel is bizonygatni próbálta rajongóinak, hogy ő igazából egy normális, hétköznapi apa.

Nem Boreanaz az első színész, akit nemi erőszakkal vádoltak. Korábban egy 17 éves lány az Árva Angyal sorozat főszereplőjét, William Levyt vádolta meg hasonló bűnténnyel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top