Sztárok

Való Világ-szavazás: Éva-Gigi 59–41%

Szerda este óta szavazhatnak a Nők Lapja Café olvasói. Arra voltunk kíváncsiak, hogy felhasználóink közül hányan fognak SMS-t küldeni Gigire és hányan Évára. A ti voksaitok szerint Éva magasan nyerheti a ma esti párbajt.

Megszavazták! Éva-Gigi 59-41%! 

 Éva papája: „Csak most kezdődik a játék!”

Több mint 36 ezren szavaztak szombat estig a Nők Lapja Cafén arra, ki nyerje a vasárnap esti Való Világ-párbajt. A szavazók többsége Évát juttatná vissza a villába: közel 22 ezer szavazat érkezett a szőke törtetőre. Ezzel szemben Gigi valamivel kevesebb, mint 15 ezer szavazatot zsebelt be. Ha a párbaj eredménye is hasonló kimenetelű lesz, Anikó jóslata beteljesül, hiszen a rosszkislány azt mondta: ha Éva Jerzyt viszi ki, 80–20 arányban győzi le a szépfiút, ha pedig Gigit, 60–40 arányban győzedelmeskedik. Ma este kiderül, olvasóink jól tippeltek-e. Gigi népszerűsége mindenesetre csökkent, amióta csúnyán beszél Évával, és kiderült felnőttfilmes múltja.

Fontos leszögezni, hogy az NLCafé szavazása nem hivatalos eredmény!

Fotó: Rtl Klub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub / Bársony Bence
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top