Sztárok

Félig átsült marhahúst adtak a magyar sztár kisbabájának

Igencsak meglepődött Novodomszky Éva, amikor az olasz rokonok félig átsült marhahússal etették meg 9 hónapos kisfiát.
Nyers húst adtak a magyar sztár kisbabájának

Sarka Kata véleménye Geréb Ágnesről

Novodomszky Éva szicíliai férje mellett maximálisan alkalmazkodik az olasz szokásokhoz. Elfogadta, hogy második kisfia, Marco születése után néhány órával egymásnak adták a kórházi szoba kilincsét a családtagok és a barátok. Azon sem csodálkozik, hogy egy-egy kisebb esést óriási mozdulatokkal és hangoskodással reagálnak le a nagyszülők. Ám azon nagyon meglepődött, amikor kilenc hónapos kisfiának félig átsült marhahúst tett az anyósa a tányérjára.

Nyers húst adtak a magyar sztár kisbabájának

„Az olaszok úgy tartják, hogy a kissé nyers húsra a fehérje és a vas miatt van szüksége a gyerekeknek, ami nekünk, magyaroknak nagyon furcsa. Ugyanakkor aggódnak a különböző ételallergiák miatt – mesélte az MTV híradósa. – Az olaszok sokszor meglepnek, de még sosem bántam meg, ha hallgattam rájuk. Igaz, hogy félig átsült húst adnak a hozzátáplálási időszakban a babáknak, de csak a szükséges óvintézkedések mellett. Az ottani orvosom tanácsára vezettem be a gyerekek étrendjébe az emésztőrendszert támogató probiotikumampullát és a különböző vitaminokat” – mesélte a tévés édesanya.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top