Sztárok

Három sztárítélet egy hónap alatt – melyik az igazságos?

Stohl András, Keleti Györgyi, Bakács Tibor. Három híresség, három tárgyalás, három ítélet. Ön szerint mindegyik esetben igazságos, megfelelő "büntetés" született?

Három sztárítélet egy hónap alatt - melyik az igazságos?2011. április 5.
Bakács Tibor
Vád: Tulajdon elleni szabálysértés
Ítélet: 50 ezer forint pénzbírság

Bolti lopás miatt ma délelőtt ötvenezer forintos pénzbírságra ítélte a Pest Megyei Bíróság Bakács Tibor újságíró-kritikust. A bíróság előtt a Megasztár egykori zsűritagja elmondta: megbánta tettét. Az újságíróknak pedig azt nyilatkozta: bármilyen ítélet születik, azt elfogadja. 
Bakács úgy határozott, hogy a tárgyalás lesz az utolsó szereplése a médiában. Az újságíró év elején bukott le, amikor szalámit próbált lopni az egyik nagy hipermarketből. „Éhes vagyok, ezért loptam” – mondta.

Három sztárítélet egy hónap alatt - melyik az igazságos?

Stohl első reakciója az ítélethirdetés után – videó

2011. március 31.
Stohl András
Vád: Maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette
Ítélet: A bíróság első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl Andrást, és öt évre bevonják a jogosítványát, vállalnia kell a perköltséget, valamint három évre eltiltották a közügyektől.
A Való Világ műsorvezetője és a Nemzeti Színház színészművésze tavaly májusban egy hajnali órán okozott balesetet, amikor hazafelé tartott ittas állapotban. Stohl fegyelmezetten viselkedett a tárgyaláson, és többször bocsánatot kért a sérültektől. A bíró elmondta: Stohl András esetében az ügyet súlyosbította, hogy ivott, kábítószert fogyasztott, áthárította a tettét a párjára, és hogy már volt büntetve, valamint hogy elhagyta a helyszínt. Éppen ezért a bíró szerint nem lehet eleget tenni annak a kérésnek, hogy börtön helyett fogházba helyezzék a színészt. Habár Stohl többször elmondta a Nők Lapja Café riporterének is, hogy nem fél a büntetéstől, bármi is lesz az ítélet, el fogja fogadni, ügyvédjével végül úgy döntöttek: fellebbeznek az ítélet ellen, enyhítést és felmentést is kért.

2011. március 25.
Keleti Györgyi
Vád: Kitartottság
Ítélet:
Első fokon egy év 8 hónap, három évre felfüggesztve
A 37 éves modell kálváriája már évek óta tart. Bírósági eljárás folyt ellene, amikor külföldre utazott. Németországban letartóztatták, majd kiadták az olasz hatóságoknak, börtönben is volt, majd végül hazakerült Magyarországra, és itthon állt bíróság elé, ahol kitartottsággal vádolták. Keleti Györgyi felfüggesztett börtönbüntetést kapott, most könyvet ír, és ahogy ő fogalmazott: barátaiban keresi a támaszt. 

A(z) “Mit gondolsz Bakács Tibor büntetéséről?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen. Elfogadható az ítélet
A(z) “Mit gondolsz Keleti Györgyi büntetéséről?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Úgy érzem, egyszerűen megúszta

 

A(z) “Mit gondolsz Stohl büntetéséről?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Egyetértek a büntetéssel, börtönbe kell mennie.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top