Sztárok

Kulisszatitkok a Nagy Duett műsorról!

A TV2 új műsorában "amatőrnek" számító celebek és profi énekesek alkotnak majd párokat, és mérik össze tudásukat hétről hétre. Utánajártunk, hogy milyen lesz a pontozás, mikor zajlanak a próbák, és az is kiderült, hogy néhány páros a felkérés előtt egyáltalán nem is ismerte egymást.

Kulisszatitkok a Nagy Duett műsorról!A műsor menete:
A Nagy Duett április 8-án indul, péntek esténként élőben, 21.20-tól lesz látható a TV2-n. A két műsorvezető Majka és Liptai Claudia lesz.
Felkészülés:
A párosoknak minden kedden van közös énekpróbájuk, szerdán már a színpadon gyakorolnak, csütörtökön teljes kamerapróbán vesznek részt, illetve pénteken még az adás előtt szintén elpróbálják a teljes adást.
Zsűri és a pontozás:
A szakmai zsűri három tagból áll; Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibi bírálja majd a celebduókat. A végeredmény az ítészek és a nézők együttes véleménye alapján alakul ki, az utolsó helyen végzett páros kiesik, így fogyatkoznak hétről hétre.

Kulisszatitkok a Nagy Duett műsorról!Párosok:
Az amatőr: Peller Mariann, és a profi: Bereczki Zoltán
Mariann mondta Zoliról: „Nagyon bírom. Ismerem régóta, együtt játszik a nővéremmel az Operettben. Tehetséges, kifinomult személyiség. Tökéletes biztonságban érzem magam mellette, ő az igazi profi.”
Egy titok, amit nem tudtál Mariannról: Ha egy tündér felajánlaná, hogy egy napra bárkinek a bőrébe bújhatna, Jennifer Anistont választaná. „Annak ellenére, hogy 41 éves és magányos, neki van a legszebb teste. És jó lenne akár csak 1 napig átélni, hogy átlátni a combjaim között…”

Az amatőr:
Harsányi Levente, és a profi: Szekeres Adrienn
Levente mondta Adriennről: „Nagyon szeretem, mert többször dolgoztunk már együtt. Ő a legjobb, a legszebb és a legkedvesebb.”
Egy titok, amit nem tudtál Leventéről: Élete legszebb pillanata, amikor megszületett a gyermeke, ezért nem is meglepő, hogy a legkedvesebb dal számára: Az édes kisfiam.

Az amatőr: Hajdú Péter, és a profi: Zoltán Erika
Péter mondta Erikáról: „Ő egy igazi profi, és sajnálom, hogy egy ilyen kappanhangú partnert kapott, mint én.”
Egy titok, amit nem tudtál Péterről:  A kis Péter gyerekkorában rajongott Samantha Foxért, szobájának falát csakis a szőke énekesnő plakátjai borították.

Az amatőr:
Gianni, és a profi: Zalatnay Sarolta
Gianni mondta Saroltáról: „Egy számot ismerek tőle (Nem vagyok én apáca), de nagyon örülök, jóban vagyok vele és a kislányával, Nikivel is.”
Egy titok, amit nem tudtál Gianniról: „Életem legdurvább bulija Olaszországhoz kötődik, amikor 19 éves voltam. Akkor rúgtam be igazán először, meleg sörrel és whiskyvel.”

Kulisszatitkok a Nagy Duett műsorról!Az amatőr: Tilla, és a profi: Tóth Gabi
Gabi mondta Tilláról: „Ő  volt az első, aki a Megasztár-válogatáson interjút csinált velem. Sokszor nyújtott lelki támaszt a verseny alatt. Igazi energiabomba.”
Egy titok, amit nem tudtál Gabiról: 13 éves volt, amikor először kapott szerenádot. „Tapolcán az akkori szerelmem elénekelte nekem az Only You-t”

Az amatőr: Iszak Eszter, és a profi: SP
Eszter mondta SP-ről: „Benne bízom. Mármint abban, hogy őt sokan szeretik és támogatnak minket a szavazatokkal.”
Egy titok, amit nem tudtál Eszterről: „Az én énektudásom egyenlő a nullával, így valószínű, hogy inkább a show-elemekre helyezzük a hangsúlyt, nem az énekre.”

Az amatőr: Rákóczi Feri, és a profi: Tóth Vera
Feri mondta Veráról: „Verácska remek hanggal rendelkezik, így rá építettem a taktikámat, vagyis ő adja a hangot, én pedig táncolok.”
Egy titok, amit nem tudtál Feriről: Feleségét a cseppet sem lenyűgöző, ám annál viccesebb és esetlenebb tánctudásának köszönheti. „Amikor életében először meglátott, épp táncoltam. Azt mondta, ezt csak úgy tudja elviselni, ha járunk, másképp nem…”

Az amatőr: Árpa Attila, és a profi: Falusi Mariann
Attila mondta Mariannról: „Örülök, hogy egy ilyen érdekes, különleges, »váratlan« párost alkotunk.”
Egy titok, amit nem tudtál Attiláról: A legjobb barátja legénybúcsúján Attila női ruhába öltözött, majd egy melegbárban vetkőzött a haverjaival. Ezek után nem meglepő, hogy Attila, ha tehetné, egy napra a felesége bőrébe bújna. „Talán végre jobban megérteném a nőket.”

Kulisszatitkok a Nagy Duett műsorról!Az amatőr: Orosz Barbara, és a profi: Ganxsta Zolee
Zolee mondta Barbiról: „Barbi egy cuki csaj. Pont.”
Egy titok, amit nem tudtál Zoleeról: Részt vett már tömegverekedésben. „Életem legdurvább bulija egy Peter and the Test Tube Babies-koncert volt a Soroksári úti gyártelepen, az első számnál már tömegverekedés tört ki…”

Az amatőr:
Trokán Nóra, és a profi: Caramel
Nóra mondta Caramelről: „Nagyon örültem, hogy ő lett a párom, és remélem, hogy az előadásaink, a dalok, amiket éneklünk majd, az igazi „carameles” lesz.”
Egy titok, amit nem tudtál Nóráról: „Kasza Tibitől tartok a zsűritagok közül, szerintem ő lesz az, aki a csipkelődésben az élen fog járni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top