Sztárok

Mindent felboríthat Alekosz vallomása! – eddig nem látott videó!

Miközben Az RTL Klubon már jelentkezhetnek a hölgyek, akik meg akarják hódítani Alekosz szívét, addig egy eddig nem látott videóban a villalakó arról mesél, hogy igazából ő csak egy nőre vágyik.

VV Alekosz - eddig nem látott videó

Minden felboríthat Alekosz vallomása! - eddig nem látott videó!

Éva barátai: „Kampányolunk Béci ellen!”

Egy olyan videót találtunk az interneten, ami soha nem került be a Való Világ összefoglalójába. Mikor Kasza Tibi és L. L. Junior a villában vendégeskedett, az igazmondó hintába ültették Alekoszt és kifaggatták a jövőjéről. A fiú elmondta, hogy miután kiesik a játékból, az első éjszakán egy vendéglátóegységbe akar menni barátjával Olivérrel, hogy átbeszéljék a dolgokat. „Azután taxit hívnék, és elmennék ahhoz a lányhoz, aki engem a világon a legjobban ismer. Akkor és ott szeretném őt megölelni, és egy nézéssel… esetleg könnyekkel elmondani neki mindazt az időszakot, ami itt velem történt… Ez a lány az a lány, akivel öt csodálatos évet töltöttem. A világon, még apámnál is jobban ismer engem. Bárcsak mindenkinek megadatna azaz érzés, amit én e mellett a lány mellett éreztem…” – mondta teljesen őszintén Alekosz. Habár ez a vallomás soha nem került adásba, a felvételt látván, felvetődik egy kérdés: mi lesz Alekosz csajozós műsorával, ha a fiú kibékül az említett volt kedvessel a távozása után?
Alekosz teljes vallomását a lenti videóban megnézheted.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top