Sztárok

VV Laci feladta a játékot! Végleg elhagyta a Villát!

Fekete ruhában, komor arccal jelentkezett be ma este Stohl András a Való Világ stúdiójából. Már az adás elején elmondta: valami olyan történt, ami alapjaiban változtatja meg a játékot.
Már egy hónapja rosszul van VV Laci  – videó

VV Laci feladta a játékot! Végleg elhagyta a Villát!„Ma egy olyan esemény rázta meg a villa életét, ami eddig soha. Hamarosan megmutatjuk, hogy mi is történt. A részleteket és a drámai eset következményeit csak a holnapi összefoglalóban mutatjuk meg” – mondta a műsor végén Stohl András, majd VV Laci zihálva nyilatkozott a titokszobában. „Én, Lázár László jelenleg olyan helyzetbe kerültem, hogy úgy gondolom, fel kell hogy adjam ezt a játékot, orvosi segítségre van szükségem, hogy ezen a helyzeten túl tudjam magamat tenni… tovább kell lépnem. A felhalmozott stresszel meg kell küzdenem” – mondta a kommandós! Ezután zokogás tört ki a villában. „Ti voltatok a családom” – mondta Laci, és bezárta maga mögött az ajtót. Távozott! Feladta a versenyt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top