Sztárok

Stohl megint kirúgta ügyvédjét

Már a harmadik ügyvédjét fogyasztja Stohl András, akit ittasan okozott balesete miatt nemrég első fokon elítéltek. A színész-műsorvezető váratlanul megint lecserélte védőjét.

Stohl kirúgta új ügyvédjét is

Stohl kirúgta új ügyvédjét is

Stohlra kegyetlen napok várnak a börtönben!

Második ügyvédjétől is megszabadult Stohl András, akit eddig az ittasan okozott balesete miatt indult perben dr. Péchy Kristóf védett. Péchyt – aki korábban Császár Előd védelmét is ellátta – a színész-műsorvezető az RTL Klub tanácsára fogadta fel.

A színész nagyon megdöbbent azon, hogy két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, egyáltalán nem számított erre az ítéletre. Úgy tűnik, nem volt elégedett a védelmével, ugyanis mint pénteken megtudtuk, megint ügyvédet váltott. Péchy előtt ugyanis egyszer már lecserélte védőjét, az első ügyvédje még dr. Somos Zoltán volt. Ezentúl viszont a perben egy harmadik ügyvéd, dr. Ruttner György képviseli majd.

„Eddig nem sikerült a tevékeny megbánás lehetőségével élni, amivel ügyfelem büntetése korlátlanul enyhíthetővé válhatna – mondta Ruttner az Nők Lapja Cafénak. – A balesetben megsérült idős embernek ügyfelem bankon keresztül már korábban több mint másfél millió forintot átutalt, Stohl András zokszó nélkül befizette biztosítójának a sértett személyi káráért kért összeget. A másik összetört gépkocsi tulajdonosának, aki a szerencsétlenségnél jelen sem volt, szintén kifizetett már háromszázezer forintot, azon túl, hogy a járműben okozott kárt ügyfelem biztosítója rendezte” – tette hozzá.

Az ügyvéd szerint törvényesnek tűnik a még nem jogerős ítélet, de azt túlzottan szigorúnak tartja. Sok mindent szinte súlyosító körülményként mérlegeltek, az enyhítésre lehetőséget adó eseményeket pedig nem vették figyelembe – mondta el Ruttner.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top