Sztárok

Miért kell hipnotizálni Kate Mosst?

Kate Moss minden követ megmozgat azért, hogy minél előbb teherbe essen barátjától, Jamie Hince-től. A szupermodell a dohányzásról is le akar szokni, hogy egészségesen hordja ki a gyermekét.
Kate Moss-t hipnotizálják, hogy leszokjon a cigiről

Részegen tántorgott egy keresztelőn Kate Moss

Kate Moss-t hipnotizálják, hogy leszokjon a cigirőlA brit szupermodell és rocker szerelme már gőzerővel dolgoznak a babaprojekten, ahhoz azonban, hogy minél hatékonyabbak legyenek, le kell szokniuk a dohányzásról, amihez szakértő segítségét kérték. Kate ugyanis egy nap közel 30-40 szál cigarettát is képes elszívni, ezért úgy döntöttek, hogy egy hipnotizőr segítségével fognak végleg megszabadulni káros szenvedélyüktől. „Kate nagyon szeretne már közös gyereket Jamie-vel, ezért mindent megtesz, hogy minél előbb teherbe essen. Amikor várandós volt első gyermekével, a ma nyolcéves Lila Grace-szel, egyfolytában cigizett, amit már nagyon megbánt, ezért most hipnózissal szeretne megszabadulni szenvedélyétől, mégpedig nyárig, mivel júliusban tartják az esküvőjüket, és nem szeretne menyasszonyi ruhában is pöfékelni” – árulta el a szupermodell szóvivője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top