Sztárok

Hajdú Péter vett egy éttermet nejének

Hajdú Péter igen gáláns ajánlattal lepte meg a feleségét – tudta meg a Bors. A pszichológusok szerint Hajdú eszményi férj, de talán túlságosan is jót akar Sarka Katának.

Hajdú Péter vett egy éttermet nejénekÚj üzletbe kezd Hajdú Péter, aki vett egy éttermet a feleségének, akivel legutóbb akkor kerültek címlapokra, amikor valaki ellopta a szexi fotóikat és kiszivárogtatta azokat a sajtónak. A TV2 sztárja már régen szeretett volna belevágni egy új vállalkozásba a tévézés mellett, de eddig kereste a megfelelő lehetőséget. Hajdú most úgy döntött, társul Schobert Norbival és nyitottak egy bisztrót közösen. Hajdúnak nem titkolt vágya volt az, hogy felesége, Sarka Kata vezesse az éttermet, csakhogy felesége sokkal inkább a média világa, a riporterkedés felé kacsingat, nem véletlenül iratkozott be a TV2 akadémiájára. Hajdú azt mondja, ha a média kell Katának, akkor abban is segíti őt.

Noha vitathatatlan, hogy a TV2 sztárja a legjobbat akarja két gyermeke édesanyjának, és tisztes férjként segíti, a szakemberek szerint nem feltétlenül tesz jót azzal, ha mindent megteremt a feleségének.

– Érezhető, hogy borzalmasan szereti a feleségét és csak a javát akarja, de azzal, hogy mindent megad neki, Kata számára elvesznek a kihívások, nem lesznek igazi, saját magának köszönhető sikerélményei.  Márpedig neki valószínűleg erre van szüksége, hogy ne csak Hajdú Péter feleségeként emlegessék, hanem önálló, sikeres nőként is megállja a helyét – mondta el pszichológus szakértőnk. 

Hajdú Péter vett egy éttermet nejének

Elválik Hajdú és Sarka?

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top