Sztárok

Hajós András nem gerjed a hatalomra

A népszerű előadót meghívtuk a Fórumra, ahol egy órán keresztül válaszolt az olvasók, fórumozók kérdéseire. Íme, a legjobbak...

Hajós András nem gerjed a hatalomraAzt szeretném Hajós Andrástól megkérdezni, hogy Emil Rulez-koncert a közeljövőben lesz valamikor? (Nojjjmi)

Épp most gondolkodunk azon, hogy valamilyen formában felébresszük a zenekart Csipkerózsika-álmából. Szólni fogunk időben, hogy mire jutottunk. De ugyanaz még egyszer biztosan nem lesz.

Én azt kérdezném, hogy nem gondolt még komolyan politizálásra? Én szívesen szavaznék rá, kellenének normális gondolkodású emberek! (ardian)

Valaha szerepelt a terveim között, hogy majd egyszer. Azóta megváltozott a politika, sokkal mocskosabb lett, mint azokban az időkben, amikor a politika közelében dolgoztam. Ma úgy gondolom, hogy a véleményemet így is ki tudom fejteni, a hatalomra sosem gerjedtem, és szeretek szabadon élni, úgyhogy még várok… 🙂

Szerepel még a jövőbeli tervei között, egy saját szerkesztésű, infotainment jellegű műsor készítése? (zsaki71)

Szeretnék elmozdulni a közéleti, politikai újságírás felé (ahogy azt annak idején Friderikusz is megtette). A nemrégiben véget ért Bolhacirkusz című rádióműsorunk nagyon sok pozitív tapasztalatot hozott. Ez egy olyan terület, ahol szívesen dolgoznék, akár a háttérben is. Sajnos jelenleg kevés a politikailag független, és egyben gazdaságilag életképes médium (nem véletlen az összefüggés). Közszolgálati televíziónk részben jelenleg vajúdik, részben „fekszik”. Nem nagyon látom a helyemet, de majd várok, abban jó vagyok.

Hajós András nem gerjed a hatalomra

Ön szerint mennyiben felelős a mai magyar média az emberek rossz vagy jó hangulatáért és mennyiben járulnak ehhez hozzá azok, akiket nap mint nap láthatunk a tévécsatornákon, akár Ön is? Néz Ön tv-t, ha igen, mit? Milyen könyvet olvas éppen? (zsaki71)

Az emberek jó hangulatért az emberek felelősek. Olyan berendezést nem lehet felelőssé tenni, amelyiken van nyilvánosan hozzáférhető, password nélküli OFF gomb.

Mit gondolsz a Legénykonyha című sorozatról? (CsillagViki)

A Legénykonyhát úgy szerettem, ahogy van. Az egy remek kis kirándulás volt, részben görbe tükör is. De mondjuk annyi elég is volt belőle. Ha a paprikások nem sértődnek meg, talán lehetett volna valami folytatása sorozatszerűen, de mindegy. Annyi ötletem van, hogy nincs időm sajnálkozni. Azt meghagyom a sápadt kis irodistáknak, bocs… 🙂

Milyen parfümöt használ? Volt-e valaha szemöldökigazítása? Nem a Ruzsa Sándor-féle, hanem csipesszel, gyantával. Mi a legtöbb, amit megtenne egy másik emberért, egy közösségért? Kívánja-e a világbékét? Hogyan lehet a józan észt ökörségbe csomagolva eladni? Tényleg nem vett észre engem múltkor a téren, vagy csak úgy csinált, mintha? (Marslakócska)

Nagyon sajnálom, de ilyesmire egyszerűen képtelen vagyok válaszolni, annyira nem érdekel…

Hajós András nem gerjed a hatalomraA fiam nevében kérdezem: zavarja-e, ha a netről letöltik a számait, vagy inkább reklámnak tekinti? (naros)

Zavar, de nem tudok mit tenni ellene. Belenyugodtunk, hogy ez ma a trend. Lehetne ezt promóciónak tekinteni, de akkor viszont azt nem értem, hogy miért nem hajlandóak a T. fogyasztók versenyképes jegyárakat kifizetni. Valahol a zenészszakmának is meg kell kapnia a bevételt. Jogdíjból nem jön (a Petőfi például elérte, hogy nem fizet, no comment), a koncertjegyárak alacsonyak, CD-eladás nincs, akkor??? Nem lehet mindenki tévés 🙂

Tisztelt Hajós úr! Azt szeretném megkérdezni Öntől, hogy megtisztelne-e előadásával egy jótékonysági rendezvénysorozatot az ország egyik legjobb, fogyatékos emberek rehabilitációjával foglalkozó intézményében? (vlcs)

Ha időm, ügynökségem és ízlésem engedi, részt szoktam venni ilyen eseményeken. Meghagyom az e-mailem a szerkesztőségben. Vagyis mindegy, majd legföljebb többet törlök: hajos.andras@emilrulez.hu

Milyen apának tartja magát? (pudendi)

Igyekszem. Aki ennél többet mond, az már nem jó úton jár.

A Heti hetes műsoron kívül hol lehet még Önnel találkozni? Van olyan hely, ahol többször fellép? Egy „beszélgetős” műsorral nem akar előrukkolni? (fair)

A Szikrában minden második szerdán van egy estünk, zene, stand up, hülyéskedés, közös dalírás, ilyesmi. Amúgy én még így is soknak érzem a jelenlétemet.  

Hahó, András, nem mondtad meg, hogy szoktál-e, tudsz-e, szeretsz-e főzni! (CsillagViki)

Szoktam főzni, és szeretek is. De nem csinálok faksznit meg sznobhobbit belőle. Én általában a családomnak főzök ételeket, amiket a boltban kapható alapanyagokból készítek el, konyhában, és leginkább azzal a céllal, hogy megegyék őket. Egyszerű HTB vagyok…

 

 A szerkesztetlen kérdésekért és válaszokért kattints a Fórumtopikra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top