Sztárok

Baj van Diana gyűrűjével!

Túlságosan bőnek bizonyult Diana hercegnő jegygyűrűje Vilmos brit trónörökös menyasszonyának, ezért az eljegyzési ékszert kissé át kellett alakítani.
Baj van Diana gyűrűjével!

Lesújt Diana átka?

Kate Middletonnak meggyűlt a baja Diana gyűrűjével – adta hírül az MTI.
Vilmos herceg tavaly novemberben jegyezte el kedvesét, a polgári származású Kate Middletont, mégpedig 1997-ben elhunyt édesanyja, Diana jegygyűrűjével. Vilmos édesapja, Károly walesi herceg is ezzel az akkor 28 ezer fontba kerülő gyűrűvel jegyezte el 1981-ben a 20 esztendős Dianát. Az apró gyémántokkal kirakott, zafírkővel díszített 18 karátos aranygyűrű mai piaci értéke meghaladja a 200 ezer fontot (60 millió forint), ám eszmei értékét – tekintettel előtörténetére – szakértők 32 millió fontra – csaknem tízmilliárd forintra – taksálják. A The Sun szerint Kate nemrégiben az udvari ékszerészet segítségét kérte, mivel tartott tőle, hogy a számára kissé bő gyűrű lecsúszik az ujjáról. A G. Collins és Fiai nevű patinás cég meg is oldotta a problémát, két apró platinaszemmel szűkítve a jegygyűrű belső karimáját.

 

Baj van Diana gyűrűjével!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top