Sztárok

Gyereket akar Gábor Zsazsa

Gyermeket akar a 94 éves Gábor Zsazsa és 67 éves férje, Frederic von Anhalt herceg.

 

Szenzáció:Anya lesz Gábor Zsazsa

Liz Taylor miatt összeomlott Zsazsa

A magyar származású színésznő már 25 évvel ezelőtt, Anhalttal való házasságakor is felvetette az ötletet, s az utóbbi hónapokban újra szóba került a gyermekvállalás. A pár jelenleg egy Beverly Hills-i klinikán keres petesejtdonort és béranyát, akinek – Anhalt szavaival élve – csinosnak, intelligensnek és németnek vagy magyarnak kell lennie.
Gábor Zsazsa kilencedik férje – aki ugyanazt az intézményt kereste fel igényével, mint korábban Michael Jackson – már átesett az első vizsgálatokon. Egy pszichiáter dönt majd arról, hogy Anhalt alkalmas-e az apaságra. Az egész folyamat várhatóan 100 ezer dollárba fog kerülni.
„Feleségem öt hónappal ezelőtti nehéz műtétje után eszünkbe jutott, hogy mindig is akartunk egy gyereket. Azt gondoltuk: talán még most sem késő – mondta Anhalt helyi idő szerint csütörtökön a dpa német hírügynökségnek. – Ha feleségem valamikor meghal, semmi sincs, amiért érdemes lenne élnem” – tette hozzá.
Az idős színésznőnek nem titkolt vágya, hogy legyen valaki, aki továbbviszi nevét. Gábor Zsazsa két lánytestvérének nincsenek örökösei, egyetlen gyermeke, a 64 éves Constance Francesca Gabor Hilton pedig nem használja a Gabor nevet. Francesca Hilton egyébként meglepődve fogadta a hírt, hogy valószínűleg testvére lesz. „Ez az egész olyan furcsa” – mondta.

Szenzáció:Anya lesz Gábor Zsazsa

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top