Sztárok

Pszichésen labilisak a VV kiesői?

Egy pszichológus szerint a hirtelen hírnév okozta trauma komoly következményekkel járhat, ha valaki nem elég erős, hogy feldolgozza.

 Megőrülnk a VV kiesői?

Stohl döbbenetes döntésének igazi oka

Szandika műtétek egész során ment át, VV Zsófi megműttette a mellét, és botrányosan viselkedik, legutóbb pedig Leonidasz jelentkezett egy furcsa szerzeménnyel. Feltűnési viszketegségük van, vagy csak nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött hírnévvel? A pszichológus szerint az utóbbi:

– Fél év elzártság után újraszocializálódni nagyon nehéz dolog. Ha pedig ezt még a kamerák kereszttüzében kell megtennie az illetőnek, akkor különösen nehéz dolga van. Nagy rá az esély, hogy nem, vagy csak nehezen tudja feldolgozni a rengeteg új impulzust és furcsán kezd viselkedni. Ha valakinek nem elég stabil a személyisége ahhoz, hogy a helyén kezelje azt a népszerűséget, amiért nem tett le valós eredményeket, könnyen áteshet a ló túloldalára – árulta el a pszichológus.

Fotó: Rtl Klub/Bársony Bence
Fotó: Rtl Klub/Bársony Bence

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top