Sztárok

Megtörtént! Olivér visszatért a Való Világ-villába! – videó

Három már kiesett villalakó visszaköltözhetett ma a luxusbörtönbe. Zsófi Anikót, Gigi Jerzyt, míg Olivér Évát és Alekoszt erősíti majd a végjáték előtt.

Olivér Facebook-profilján már vasárnap elszólta magát a beköltözésről. „Egy ideig nem fogok írni ide, fiatalok, mert olyan helyre megyek, ahol nincs internet :)” – jelezte az interneten Olivér, és már mindenki tudta, hogy ez azt jelenti, visszaköltözhet a villába, hogy erősítse régi barátait. A kérdés már csak az volt, hogy mikor költözik vissza Oli és másik két korábbi játékos. Ma este az összefoglaló végén Oli, Zsófi és Gigi visszament a villába. „Hát nem hiszem el! Én elfelejtett barátom! Rád kelek fel. Nem is látlak!” – mondta Alekosz, amikor esti alvásából felkelve, meglátta Olivért az ágya lábánál.

Olivér soha nem csinált titkot abból, hogy mennyire támogatja kívülről Alekoszt és Évát. Május 5-re például egy bulit szervez, ahová az összes Alekosz-rajongót várja, és arra szeretné buzdítani a barátjával szimpatizálókat, hogy minél több SMS-t küldjenek a végjátékban Alekinyóra.

 

Olivér visszatérhetett a Való Világ villába!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top