Sztárok

Sebestyén Balázs: Szabó Zsófi kövér!

Noha éppen a napokban választották meg hazánk egyik legjobb nőjének, Sebestyén Balázs szerint Szabó Zsófi kövér.

Sebestyén Balázs: Szabó Zsófi kövér! A napokban csúnyán összekapott és nyilvános személyeskedésbe csapott át Sebestyén Balázs és Szabó Zsófi vitája. A Class FM Morning Show-jában a férfiak körében igen népszerű Zsófi súlyán viccelődtek. Balázs dundikának nevezte A Nagy Duett-beli szereplése kapcsán, Vadon Jani szerint pedig kevesebb császárszalonnát kéne ennie. Zsófi erre kiakadt, egy interjúban mérgesen sértegetni kezdte ő is Balázst.

„Bánt, hogy Balázs ki se mondta a nevem, hanem dundikaként emlegetett, én sem nevezem őt lófejűnek, hanem kimondom, hogy Sebestyén Balázs, aki egyébként Magyarország egyik legjobb műsorvezetője.” 

Szabó Zsófinak eljött az igazság pillanata, mert hogy éppen most választották be a világ tíz legjobb nője közé egy férfi és egy női magazin összesített közvélemény-kutatásán! Zsófi nagyon örül, hogy ha Balázsnak nem is, másoknak azért tetszik, s megkeresésünkre mosolyogva csak annyit mondott:

„Mondtam én, hogy nem vagyok kövér!”

Sebestyén Balázs: Szabó Zsófi kövér!

Vetkőztetnék Szabó Zsófit

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top