Sztárok

AZ RTL világsztárt farag VV Béciből? – árulkodó fotók!

Rapsztár akar lenni VV Béci. Az egykori villalakónak minden esélye megvan, hogy fényes karriert fusson be, és ebben az RTL is támogatja!
Béci dúsgazdag rapsztár lehet

Béci utoljára mindenkinek beszólt!

„Rappelni akarok” – mondta el többször is VV Béci, aki azt is hozzátette, hogy kiesése napja lesz a második születésnapja, hiszen érzi, számos remek lehetőség vár rá. A VV sztárjai a kiesésük után szinte mind befutottak: Olivér százezrekért haknizik, Zsófika egy műmellel és egy saját számmal lett gazdagabb, és Gigi is számos remek ajánlatot kapott, legutóbb a Sugarbird divatbemutatójára hívták. 

A műsor kreatív producere elmondta: nem engedik el játékosaik, így Béci kezét sem. „Mindenben támogatjuk a játékosokat, hogy megvalósuljanak az álmaik” – mondta el Rubin Kristóf. 

Ez olyannyira igaz, hogy Béci a párbajon a kalapban és a bő ruhában pont úgy nézett ki, mint a fiatal világsztár, Bruno Mars. Ahogyan Béci, úgy Bruno is sokáig dolgozott a zenei életben háttérmunkásként, és ő is korán megtanulta, hogy az előadásai során a show legalább olyan fontos, mint az éneklés.

Ki tudja, talán Béci lesz a magyar Bruno Mars? 

 
Béci dúsgazdag rapsztár lehet
 
Béci dúsgazdag rapsztár lehet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top