Sztárok

Kate Middleton nem tudja, hogy hová mennek nászútra

Fogalma sincs Vilmos brit trónörökös menyasszonyának, hogy a jövő pénteki esküvő után hova utaznak nászútra, a helyszínt ugyanis a herceg titokban tartja.
Kate Middleton nem tudja, hogy hová mennek nászútra

 Baj van Diana gyűrűjével

Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-én esküszik örök hűséget egymásnak az angol-brit monarchia ősi londoni koronázótemplomában, a Westminster-apátságban. Az ifjú házaspár másnap indul nászútra, azonban a The Sun napilap udvari bennfentes forrásai szerint csak Vilmos tudja, hova utaznak, Kate viszont nem, mivel a fiatal trónörökös meglepetéstúrának szánja nászútjukat, és a helyszínt csak a herceg legközelebbi munkatársai, valamint a biztonsági kíséret tagjai ismerik.
Kate belement a játékba, és Vilmosra bízta úti cél kiválasztását, bár annak a kívánságának hangot adott, hogy örülne valamilyen napsütötte, meleg égövi helyszínnek, mint például Jordánia.  A nászút költségeit állítólag Kate szülei állják, a menyegző munkaszüneti napjával megtoldott hosszú vakáció viszont a brit gazdaságot terheli hatalmas költségekkel.

Kate Middleton nem tudja, hogy hová mennek nászútra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top