Sztárok

12 szem nyugtatóval akart öngyilkos lenni Győzike

Az egykori RTL-sztár ma már a Cool TV-n vezeti a Belevaló című éjszakai műsort. Saját elmondása szerint két hete gyógyszerrel akart véget vetni az életének.

12 szem nyugtatóval akart öngyilkos lenni Győzike

12 szem nyugtatóval akart öngyilkos lenni Győzike

Fia született a magyar zenésznek

„Besokalltam. Lehet az ember bármilyen gazdag, ha lelkileg üres, és senki nem szereti. 12-13 darab nyugtatót vettem be, aztán lepihentem. A feleségem hazajött, és látta, hogy nagy a baj. Bevittek a kórházba, majd kimosták a gyomromat – nyilatkozta a showman a mai Blikknek, majd így folytatta: – Nem túl jó a kapcsolatom most Beával. Amikor leültünk beszélgetni, és azt kérdezte, hol van az az erős férfi, akibe beleszeretett, arra kértem, hogy ne éljen tovább velem. Beteg vagyok. Amikor rám tör a pánikroham, félek kimenni még az utcára is. A szüleim szerint azért akartam öngyilkos lenni, mert nem főműsoridőben szerepelek. Az igazi ok azonban az, hogy mindent tönkretettem magam körül csak azért, hogy sikeres legyek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top