Sztárok

Alekosz balesetet szenvedett Éva miatt

Megkötözték és "megkínozták" a nők Alekoszt éjszaka. A felhergelt okostojás eztán lecsapott Évára, de végül a fiú kisebb balesetet szenvedett.

Alekosz meg akarta erőszakolni Évát

Alekosz meg akarta erőszakolni Évát

Jerzy nővére kitálal Gigiről

Gigi, Zsófika és Anikó ördögi tervet eszeltek ki, hogy megkínozzák a szemtelenkedő okostojást. Miközben ki volt kötözve, simogatták, kényeztették Aleket, és élvezettel nézték, hogyan „szenved”. Amikor a villa önjelölt macsója elszabadult, megtámadta nagy szerelmét, Évát, szexgépet játszott, akinek az a küldetése, hogy magáévá tegye a göndör hajú lányt. Éva visítva próbált menekülni előle, de a fehér alsónadrágban kergetőző Alekosz elkapta, és csak Éva heves ellenállásának volt köszönhető, hogy a szexterminátor nem szabadult el. Éva egyszer arra kényszerült, hogy ellökje magától Alekoszt, ekkor a fiúnak át kellett ugornia a medencét, de ez balul sült el. Alekosz lement spárgába, és beütötte nemi szervét a medence peremébe.

A(z) “Szerinted őszinte Olivér és Alekosz barátsága?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen! Kint is barátok lesznek!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top