Sztárok

Meglátogatta Diana sírját Vilmos trónörökös és menyasszonya

Vilmos herceg jövő pénteken esküszik örök hűséget polgári származású választottjának a londoni Westminster-apátságban, ugyanott, ahol az ifjú trónörökös édesanyjától annak idején búcsút vettek.
Meglátogatta Diana sírját Vilmos trónörökös és menyasszonya

Összeomlott Vilmos herceg menyasszonya

Meglátogatta Diana sírját Vilmos trónörökös és menyasszonyaDiana és akkori barátja, Dodi Fayed motoros sajtófotósok által üldözött kocsija 1997 augusztusának utolsó éjszakáján nagy sebességgel egy párizsi közúti aluljáró pillérének csapódott. A balesetben a hercegnő – aki egy évvel korábban vált el Károly hercegtől – és Fayed, valamint a gépkocsi vezetője is életét vesztette. Dianát öccse, Charles Spencer gróf birtokán, a Northamptonshire grófságbeli Althorpban, a birtok tavának kis szigetén helyezték végső nyugalomra.

A csütörtöki Daily Mirror beszámolója szerint Vilmos és Kate a minap kettesben tett látogatást a csónakkal megközelíthető szigeten, és virágokat helyeztek el a síremléken. A lap bennfentes forrásai szerint Vilmosnak nagyon fontos volt, hogy még az esküvő előtt elvigye Kate-et Diana sírjához.
A trónörökös már korábban is komoly gesztusokkal jelezte, hogy mennyire fontos számára édesanyja emléke. Ennek legfeltűnőbb – és az alattvalók általános helyeslésével kísért – megnyilvánulása volt, hogy Vilmos tavaly novemberben Diana jegygyűrűjével jegyezte el kedvesét. A herceg az eljegyzés bejelentése után közölte: azért választotta ezt a jegygyűrűt, mert úgy érzi, hogy így néhai édesanyja is kettőjük életének részesévé válhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top