Sztárok

Mi lesz itt?! Olivér csak a pénz miatt barátkozik Alekosszal?

Tegnap arról kérdeztük az olvasókat, hogy mit gondolnak, mennyire őszinte Alekosz és Olivér barátsága. Meglepő eredmény született!

Béci találkozott ellenségével

Ahogy arról két napja beszámoltunk, Alekosz kezdetben nagyon örült barátjának, Olivérnek, ám a visszaköltözés második napján már megingott a bizalma. Alekosz azt mondta, nem biztos benne, hogy a kinti életben is ilyen jó barátok lennének Olivérrel. Lehet, hogy ha a valós életben ismerkedtek volna meg, Oli nem is figyelt volna rá.
Épp ezért kérdeztük meg az olvasóktól, hogy mit gondolnak, mennyire őszinte Alekosz és Olivér barátsága. Több mint tízezren válaszoltatok a szavazásra. A válaszadók mindössze 48%-a gondolja úgy, hogy a fiúk a játék után is barátok maradnak, mert ez egy őszinte kapcsolat. 37% azonban úgy ítéli meg, hogy Olivér nem őszinte Alekosszal, és csupán pénz reményében barátkozik a „naiv” biztonsági őrrel. A legkevesebb szavazatot, 15%-ot a harmadik lehetőség kapta. E szerint Alekosz használja ki Olivért annak a reményében, hogy megnyerje a végjátékot.
Akárhogyan is, Oli és Alek barátságának már az olvasók fele sem hisz. Ez pedig veszélyezteti a fiú nyerési esélyét. Lehet, hogy tényleg Bécinek lesz igaza, és a végén egy nevető harmadik, Jerzy vagy a párbajszűz Anikó lesz a győztes?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top