Sztárok

Reese Witherspoon magyar férjével beszélgettünk

Ki is az Jim Toth, aki három hete feleségül vette a leghíresebb szöszit, Reese Witherspoont? A magyar származású ügynök csak a Nők Lapja Cafénak mesélt friss házasságáról és magyar gyökereiről!
Reese Witherspoon magyar férjével beszélgettünk

Megmutatjuk Witherspoon egyetlen esküvői fotóját!

Jim Toth a Los Angeles-i Creative Artists Agency cég vezetője. Az ügynökség még felfedezetlen tehetségeket kutat, de azután sem engedik el a kezüket, hogy híresek lesznek. Jim karrierje során olyan filmsztárokat „nevelt ki”, mint Matthew McConaughey, Scarlett Johansson vagy Rachel Bilson. „McConaughey nemcsak az ügyfelem, de napjainkban az egyik legjobb barátom” – nyilatkozta Toth.
A sztár ügynököt irodájában sikerült telefonvégre kapnunk, s habár eleinte teljesen elzárkózott attól, hogy bármit is nyilatkozzon, amikor meghallotta, hogy egy magyar internetes portál keresi, némiképp megenyhült, és kedvesen, de szűkszavúan válaszolt a kérdéseinkre.

Gratulálunk az esküvőjéhez!
Köszönöm, de Reese Witherspoonról és a magánéletemről egyáltalán  semmit sem szeretnék nyilatkozni. Védjük az életünket.

Reese Witherspoon magyar férjével beszélgettünkAkkor beszélgessünk Magyarországról, hiszen Önnek magyar gyökerei vannak, a neve hallatán legalábbis sokan ezt feltételezik.
Igazság szerint én már Amerikában születtem,  de a családomból sokan éltek Magyarországon. Büszke vagyok a magyarságomra, bár a nyelvet nem beszélem.

Járt már valaha „nálunk”?
Még nem, soha. De egyszer biztosan elmegyek.

Talán elhozza a gyönyörű feleségét is?
(Jim hangosan felnevetett érezhető nyomulásunkon, hiszen nem adtuk fel, hátha mégis csak elárul valamit Hollywood Dr. Szöszijéről.)
Hogy mondják azt magyarul, hogy „nosey”?

Ez a szó, Jim, magyarul a kíváncsi!
Igen? Na az vagy! Kájáncsi – válaszolta félig angolul, félig tört magyarsággal, majd kedvesen közölte, hogy jönnek hozzá, és már sietnie kell.

Reese Witherspoon magyar férjével beszélgettünkJim Toth nemhiába lett dúsgazdag. Olyan ügynök, aki nem csupán meglátja valakiben a tehetséget, de védi is felfedezettje magánéletét, legyen szó a feleségéről, vagy egy másik hírességről.
Toth a Los Angeles-i Loyola Marymount Egyetemen diplomázott, és végigjárta a szamárlétrát a szakmájában. Egy 2004-es interjúban bevallotta, hogy munkamániás. „Mindent megtettem, hogy sokáig jussak. Eleinte kávét főztem, és ha kizavartak, hogy vegyek csokoládét a cégnél mindenkinek, mert édességre vágynak, akkor kimentem és megvettem. Ez kellett ahhoz, hogy megtanuljam, mi is az a szakmai alázat. Szeretem a munkámat és hiszek abban, hogy keményen dolgozva az ember igenis elérheti a kitűzött céljait.” 
Jim nem az hollywoodi típus, akinek csontvázak esnek ki a szekrényéből. Soha nem voltak részeges, drogos botrányai, nem találkozgatott prostituáltakkal, nincsenek házasságon kívül született gyerekei, de még szaftos románcai sem nagyon voltak.
Az esküvő után a pár egyik barátja úgy nyilatkozott a férfiról, hogy remekül kijön Reese két gyermekével, Avával és Deaconnal.  „Jim remek apa és nagyon jó társa Reese-nek. Hűséges, és ha egyszer elkötelezi magát, akkor nem lehet megingatni. Igazi főnyeremény, annyira más, mint a többi hollywoodi helyes, gazdag férfi…”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top