Sztárok

Anikó lett a kiválasztott! Éva hátba támadta Alekoszt

Megtörtént az utolsó kiválasztás a Való Világban. A még versenyben lévő négy játékos közül Anikó már biztosan megy a párbajra. Évának azonban ismét meg kellett magyaráznia a bizonyítványát.

VAK CIKK KISZAVAZÁS VVMégsem a kiválasztás volt az este legnagyobb meglepetése, hanem az, hogy Éva ismét megbotránkoztatta a nézőket. „Nem érdekel Anikó! Sem Jerzy, sem Alekosz nem érdemli meg, hogy a döntőben legyen… Úgy jelentették ki, hogy a két lány megy párbajozni, és ők már biztosan ott vannak a döntőben. Hát nem!… Legyünk erősek, mi nők! Anikó, nem érdekelnek a pasik!…” – mondta ittasan Éva az előző napi buli után, vagyis nem sokkal a kiválasztás előtt Anikónak. 

A szerkesztők vélhetőleg még tartogatják ezt a felvételt egy esetleges párbajra, ahol Éva és Alekosz is részt vesz, mert egyelőre ezt a beszélgetést nem vetítették le a villalakóknak. Hogy Éva mennyire volt őszinte, azt csak ő tudja. Meglepő, hogy pár órával korábban még könnyes szemmel mondta, hogy Alekosz a barátja, ha felvállalná helyette a párbajt és kint maradna, akkor ő feladná a versenyt, és utána menne.

Ki kire rakta a jelet:

Éva Anikóra
Alekosz Anikóra
Jerzy Évára
Anikó Alekoszra

A(z) “Kire szavazol, ha Anikó-Éva párbaj lesz?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Anikó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top