Sztárok

Hayden Panettiere: “Szarkasztikus csaj vagyok”

Mostanában leginkább Vlagyimir Klicskóval tartó kapcsolata izgatja az embereket. A bokszoló miatt a Hősök sorozat egykori színésznője még oroszul is elkezdett tanulni. Míg párja a ringben osztja a pofonokat, addig Hayden a filmvásznon bizonyít. A színésznő legutóbbi filmje, a Sikoly 4 kapcsán nyilatkozott a Nők Lapja Cafénak.

Hayden Panettiere: Az életben egyszerűen gyönyörű nő vagy, de a Sikoly 4-ben – már megbocsáss – ez nem teljesen igaz rád.
Valóban, Kirby nem az a típusú karakter, akiket eddig játszottam. Ő egy fiús lány, aki ráadásul imádja a horrorfilmeket. Rövid haja van, sokat hord nadrágot. Tény: engem csajos csajnak tartanak, ezért volt nagy kihívás ezt a karaktert megformálni.

Nem sok félelemérzet szorult a lányba. Te is hasonló típusú vagy?
Szeretném ezt gondolni magamról, de rám ez azért nem mindig igaz. De szarkasztikus én is tudok lenni, illetve a fiús lány lényét is közel tudom érezni magamhoz. Amiben egyáltalán nem hasonlítok rá, az az, hogy én nem vagyok horrorfilmrajongó.

Mitől jó a Sikoly 4?
Attól különleges, hogy noha horrorfilm, komikus elemeket tartalmaz, ráadásul saját magát is kifigurázza. Egy ilyen filmben élmény játszani. Retteg az ember, de mégis nevet.

Régi és új szereplők is vannak a filmben. Milyen volt egy évek óta együtt dolgozó csapatba érkezni?
Nehéz belépni egy összeszokott családba. Nem könnyű megtalálni a helyed egy új társaságban, egy olyan produkcióban, amelynek évek óta erős csapata van. Szerencsére megkönnyítette a helyzetet, hogy jól szervezett volt minden, hamar befogadott minket a csapat. Jól éreztük magunkat velük. Tudom, hogy klisének tűnik meg tündérmesének, de valóban mindenki szerette a másikat, rengeteg időt töltöttünk együtt. Gyakran közösen mentünk vacsorázni, rengeteget nevettünk.  

Milyenek a nagy öregek a filmben?
Hihetetlen, hogy mennyire különböző személyiségek. Neve Campbell nyugodt személyiség, aki soha semmin nem aggódik. Courtney Cox hihetetlenül humoros ember, néha szarkasztikus, néha ironikus, mindig az, ami éppen kell. David Arquette-tel is jóban lettünk. Ő egy igazi energiabomba.

Párjával, Vlagyimir Klicskóval
Párjával, Vlagyimir Klicskóval

A filmben van tüzes jelenet. Neked speciális kapcsolatod van a tűzzel…
Az édesapám tűzoltó Brooklynban. A forgatáson eszembe is jutott, amit mondani szokott – a tűznél nincsenek szabályok.

A való életben szoktad rémisztgetni az embereket?
Van egy öcsém, gyerekkorunkban állandóan ijesztgettük a másikat. Én kezdtem, majd ahogy idősebb lett, mindent visszakaptam tőle. Olyan embert nem ijesztenék meg, akit nem ismerek, mert azt veszélyesnek tartom. Mert nem tudod, mit várhatsz reakcióként.

A párod miatt muszáj megkérdeznem: hogy megy az orosz nyelv?
Ah, az orosz hihetetlenül nehéz. Küzdök vele. Szerintem a világon az egyik legnehezebb nyelv. De igyekszem. Az alapdolgokat már tudom, de azért közel sem mondhatom még azt, hogy jól beszélek oroszul.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top