Sztárok

Ezek a Middleton lányok tudnak valamit

Igaz, hogy Kate egy igazi szőke herceg felesége lesz, azért húgocskája, Pippa sem csinálja rosszul: az ő kísérője egy krikettszupersztár.

Ezek a Middleton-lányok tudnak valamit Pippa Middleton, aki a leendő hercegné első számú udvarhölgye, a 30 éves Alex Loudon, az egykori angol krikettsztár partnereként vesz részt a ceremónián. Loudon, aki bizonyára otthonosan mozog majd az esküvő helyszínein, hiszen Westminsterben született, 2007-ben vonult vissza a sportéletből. Azóta üzletemberként dolgozik. Igaz, hogy Alexnek nem kék a vére, Pippát azért sokan irigyelhetik hercegéért.
 
Pippa, akit hivatalosan Phillippa Charlotte névre kereszteltek úgy 26 évvel ezelőtt, első udvarhölgyként a mintegy féltucatnyi koszorúslányt és -fiút fogja terelgetni, köztük 2-3 éveseket is, de az ő feladata lesz a menyasszony ruhájának igazgatása is. A fogadáson bizonyára több ideje lesz majd kedvesével is élvezni a nagy napot, ha máskor nem, hát a táncparketten.

 

Az esküvő eseményeit percről percre követheted itt, a Nők Lapja Cafén is – kattints, ha semmiről nem szeretnél lemaradni!  

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top