Sztárok

Kate botlására számítanak a britek

Nemcsak a menyasszonyi ruhát várják lélegzet-visszafojtva a királyságban, de arra is nagyon kíváncsiak, milyen baklövéseket követnek majd el az arisztokrata családtagok.

Kate botlására számítanak a britek Nem akarnak unatkozni az alattvalók az esküvő alatt: a brit emberek 53%-a azt várja, hogy Fülöp herceg valamilyen malőrbe keveredik majd, míg minden ötödik szerint Kate fog elbotlani a menet közben.

Anglia népe mindenesetre támogatja a hercegi párt. Mindez egy nemrég elvégzett felmérésből derült ki, amelyet az Opinion Matters tett közzé. Az ország lakosságának 91%-a például egyetért azzal, hogy Vilmos közrendű lányt vesz feleségül. Azt is többen szeretnék, ha Kate lenne a majdani királyné. A rangidős mostohaanyósra, Camillára csak 6% szavazott, míg Cambridge hercegnőjét 30% tekinti ideális királynéjelöltnek.

Az esküvő eseményeit percről percre követheted itt, a Nők Lapja Cafén is – kattints, ha semmiről nem szeretnél lemaradni! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top