Sztárok

Titkos viszonyt folytatott kollégájával a Doktor Addison sztárja?

Nemrégiben a neten olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Kate Walsh, a Doktor Addison sztárja 2009-ben a házas Justin Chambersszel randizott.

Titkos viszonyt folytatott kollégájával a Doktor Addison sztárja?Titkos viszonyt folytatott kollégájával a Doktor Addison sztárja?Kate Walsh egy év házasság után 2008-ban vált el férjétől. 2009 szeptemberében vállalta fel új szerelmét, Neil Andreát. Habár azóta is együtt vannak, nemrégiben az interneten olyan pletykák láttak napvilágot, melyek szerint „szingli korszakában”, még 2009 elején Walshnak viszonya volt a Grace Klinika sztárjával, Justin Chambersszel. A bökkenő csak az, hogy Justin akkor is és most is boldog házasságban élt öt gyermeke édesanyjával. „2009 tavaszán többször látták őket bulizni egy Los Angeles-i klubban. Rendszeresen a hátsó bejáraton távoztak a szórakozóhelyről. Július közepén azonban valami történhetett, mert igencsak eltávolodtak egymástól” – írta meg egy amerikai internetes oldal.

Doktor Addison minden pénteken 22:15-től új részekkel a STORY4 műsorán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top